De ce să mâncăm fructele între micul dejun și prânz. Recomandarea unei celebre nutriționiste

Platou cu fructe. Foto: Pixabay

Nutriționista Cori Grămescu recomandă să nu sărim peste mesele principale și să nu uităm să mâncăm zilnic fructe. Ea înclină spre consumul de fructe între micul dejun și prânz. Explică și de ce:

”Gustarea de fructe. Recomand și prefer să mănânc fructele între micul dejun și prânz pentru că în felul acesta controlăm și pofta de dulce și nevoia de a consuma alimente mai dulci. Și în perioada aceasta sunt mare fac fructe de pădure congelate pe care le mănânc fie ca atare, fie le blenduiesc”.

Cori Grămescu mai recomandă consumul de banane, mere, pere, gutui deoarece sunt ”gustoase, bogate în fibre și ne țin de foame”.

Articole similare

De ce NU e bine să folosești telefonul în baie

24 feb 2025, 09:16
Chiar dacă poate fi tentant să îți folosești telefonul în baie pentru divertisment sau multitasking, există riscuri pentru sănătate și posibilitatea deteriorării dispozitivului la care nu...