Adevărul despre mâncarea ambalată: Ce ascund etichetele și cum un simplu simbol pe ambalaj îți poate salva viața!
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
Găsirea unui echilibru între cât să stai și cât să nu stai la soare ajută oamenii să mențină niveluri optime de vitamina D, să aibă o bună sănătate mintală și o tensiune arterială în limite normale. Vitamina D ajută la susținerea oaselor sănătoase, gestionarea nivelurilor de calciu, reducerea inflamației, ameliorarea durerii, susținerea sistemului imunitar și a metabolismului glucozei.
Cercetătorii au observat o legătură între expunerea la soare și scăderea nivelului tensiunii arteriale, cu rate reduse de deces din cauza problemelor cardiovasculare. Expunerea la soare poate proteja oamenii de: diabet de tip 1, scleroză multiplă, mai multe forme de cancer (de colon, sân și prostată), limfom non-Hodgkin, potrivit Medical News Today.
Lumina soarelui ne ajută să dormim mai bine și stabilește ritmurile circadiene ale oamenilor prin reglarea nivelurilor de serotonină și melatonină. Zilele fără soare pot avea efecte nedorite la unele persoane: depresie și tulburări afective sezoniere, tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate (ADHD), anxietate.
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
Adevărul șocant despre riscurile mortale din baie și de ce nu ar trebui niciodată să iei telefonul cu tine!
Ce este niacina și la ce ajută, de fapt? Este adevărat că poate crește riscul de boli de inimă?
De ce ar trebui să-ți bagi picioarele în apă cu sare cel puțin o dată pe săptămână. Cele 5 efecte uimitoare de care trebuie să afli.
Află de ce nu ar trebui să mai păstrezi roșiile în frigider. Uite cum să le depozitezi corect pentru a te bucura de aroma lor naturală.