Când adaugi sarea în tocănițe sau ciorbe: la început sau la mijloc? Greșeala pe care ai făcut-o
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Pentru clătite de post aveți nevoie de: 200 g făină, 3 linguri zahăr (brun, de preferat), 1 linguriță praf de copt, 1 lingură ulei, 2 fiole esență de vanilie, 375 ml lapte de soia (sau aroma pe care o preferi). Ca și clătitele obișnuite, amestecați toate ingredientele, pe rând, într-un bol, cu un tel sau într-un mixer. Încingeți uleiul la tigaie, la foc mediu și vă puteți apuca de făcut clătite.
Lăsați fiecare clătită un minut sau două minute pe fiecare parte. Clătitele de post sunt la fel de gustoase ca și acelea cu lapte și ou, arată DC News.
Rețetă de clătite vegane:
Ingrediente: 42g făină de spelta, 1 linguriță de praf de copt, un vârf de cuțit de sare, 80 ml dintr-o alternativă de lapte, precum laptele de ovăz sau de soia, ¾ linguriță semințe de chia, ½ linguriță oțet de mere, ½ linguriță extract de vanilie
Amestecați împreună laptele și semințele de chia într-un castron. Se adaugă extractul de vanilie și oțetul de mere. Combinați făina, praful de copt și sarea într-un alt castron. Se toarnă amestecul lichid în acest castron și se amestecă împreună pentru a combina ingredientele. Nu amestecați excesiv în acest moment. Lăsați amestecul să se odihnească timp de 10 minute. Dacă aveți o tigaie antiaderentă bună, ar trebui să puteți găti clătitele fără a folosi ulei. Dacă credeți că se vor lipi, adăugați puțin ulei într-o tigaie și încălziți la foc mediu. Odată ce tigaia este fierbinte, puneți amestecul de clătite vegane în ea, făcând clătita cu diametrul potrivit. Reduceți ușor căldura și așteptați până când începeți să vedeți bule care se formează pe vârful clătitei. Când acestea apar, întoarceți clătita și gătiți încă două minute.
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Rețetă de imuno booster - o băutură plină de vitamine și antioxidanți care crește imunitatea și ajută la topirea kilogramelor în plus.
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.
Acest aliment sănătos reduce riscul apariției demenței. De altfel, previne și alte boli asociate cu îmbătrânirea.
Metoda secretă pentru a menține mărarul și pătrunjelul proaspete săptămâni întregi.
Secretul pateului vegetal. Ingredientul cheie care îl face delicios. Rețeta e gata în 15 minute.
Așa reduci riscul de AVC. Un expert indică schimbarea alimentară simplă care poate face diferența.
Asta se întâmplă dacă congelezi fructele și legumele. Răspunsul medicilor te va pune pe gânduri.
Lămâie în lapte - de ce să pui lămâie în lapte. Beneficii surprinzătoare și cum să folosești această combinație.
Pune o lămâie tăiată în dormitor înainte de culcare și vezi ce se întâmplă peste noapte. Rezultatul de va uimi!
Efectele negative ale apei cu lămâie. Ce se întâmplă dacă bei prea multă apă cu lămâie sau prea multă limonadă.
Deși mulți spun că ananasul este un bun aliment anti-balonare, nu este cel mai puternic aliment cu acest efect magic.