Ingredientul care frăgezeşte orice tip de carne. Secretul pe care trebuie să-l încerci
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Un desert delicios pentru masa de Paște sau pentru când poftiți la ceva dulce este și prăjitura cu foi de cacao cu biscuiți.
De ce ingrediente aveți nevoie:
Pentru foi: 2 ouă, 150 g zahăr pudră, un praf de sare, 5 linguri lapte dulce, 80 g untură moale, cca 500 g făina albă, 1 praf de copt, 3 linguri cacao
Pentru cremă: 2 plicuri budincă de vanilie, 45 g amidon (sau folosiți 3 plicuri de budinca), 3 linguri făină, 6 linguri zahăr, 1500 ml lapte dulce, 200 g unt, biscuiți
Pentru glazură: 150 g ciocolată amăruie, 50 ml frișcă lichidă
Cum se prepară puteți vedea pe Spectacola.
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
De ce cafeaua nu este întotdeauna cea mai bună alegere dimineața? Iată băutura de 100 de ori mai bună decât cafeaua.
Clătite cu banane și nuci: rețetă. Un desert rapid pentru weekendurile de iarnă. Trebuie să-l încerci.
Marea greșeală pe care ai făcut-o după ce ai vopsit ouăle de Paște. Medicul Doru Negru atrage atenția.
Rețeta de mic dejun ideală pentru pierderea în greutate. O femeie a slăbit 45 de kilograme cu ea.
Metoda secretă pentru a menține mărarul și pătrunjelul proaspete săptămâni întregi.
Merită să renunți la zahăr? Uite ce se întâmplă în corpul tău când renunți la zahăr timp de 30 de zile. E uimitor! Ai face asta?
Budinca de chia - super beneficii și idei de rețete cu cele mai bune combinații. 5 rețete delicioase de budincă de chia.
Secretul pateului vegetal. Ingredientul cheie care îl face delicios. Rețeta e gata în 15 minute.
Laura Cosoi a dezvăluit rețeta de "coaste de porumb", o gustare ideală pentru vară.