Ingredientul care frăgezeşte orice tip de carne. Secretul pe care trebuie să-l încerci
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Ai nevoie de:
600 g brânză de vaci dulce
4 ouă
4 linguri de zahăr
1 linguriţă de scorţişoară
coaja rasă de la o jumătate de lămâie
coaja rasă de la o jumătate de portocală
1 vârf de cuţit de sare
40 g stafide înmuiate în puţin lapte cu esenţă de rom
unt
pesmet
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la 180 de grade Celsius.
Amestecă brânza cu zahărul, adaugă ouăle, coaja de lămâie şi de portocală, stafidele şi scorţişoara (fiind ingredientul secret). Omogenizează bine compoziţia cu ajutorul unei linguri de lemn.
Vezi și 4 înlocuitori vegetali pentru ouă. Cu ce poți să faci prăjituri de POST
Unge tava rotundă cu puţin unt şi tapetează cu pesmet pe fund, după care adaugă amestecul de brânză.
Bagă la cuptor, la 180 de grade, pentru 40 de minute, până capătă o crustă aurie.
Lasă să se răcească, apoi ornează cu zahăr pudră.
O altă rețetă de pască fără aluat, în video-ul de mai jos:
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Metoda secretă pentru a menține mărarul și pătrunjelul proaspete săptămâni întregi.
Așa reduci riscul de AVC. Un expert indică schimbarea alimentară simplă care poate face diferența.
Pune o lămâie tăiată în dormitor înainte de culcare și vezi ce se întâmplă peste noapte. Rezultatul de va uimi!
Cu ce să înlocuiești pesmetul, dacă nu îl ai în casă. Cele 8 soluții care te pot salva.
Rețeta de mic dejun ideală pentru pierderea în greutate. O femeie a slăbit 45 de kilograme cu ea.
Budinca de chia - super beneficii și idei de rețete cu cele mai bune combinații. 5 rețete delicioase de budincă de chia.
Medicul nutriționist desființează micul dejun cu ovăz. "Ovăzul nu este pentru oricine".
Cum faci să dispară mirosul de ceapă de pe mâini. Iată câteva trucuri și sfaturi practice.
Pate de năut cu legume prăjite - cel mai bun pate de post. Rețeta simplă și rapidă din 4 ingrediente banale.
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Pentru cei care se luptă cu nopți agitate, acest remediu simplu și delicios poate face minuni.
De ce cafeaua nu este întotdeauna cea mai bună alegere dimineața? Iată băutura de 100 de ori mai bună decât cafeaua.
Lămâie în lapte - de ce să pui lămâie în lapte. Beneficii surprinzătoare și cum să folosești această combinație.
Acest aliment sănătos reduce riscul apariției demenței. De altfel, previne și alte boli asociate cu îmbătrânirea.