Când adaugi sarea în tocănițe sau ciorbe: la început sau la mijloc? Greșeala pe care ai făcut-o
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Este vorba de pizza fără blat cu făină, doar cu legume, ou și brânzeturi.
”Ascultați ce spun, și știți ca nu sunt genul care să exagereze: e pur și simplu extraordinară!. Aromată, sățioasă, dar fără să îți dea senzația de balonare după masă, chiar dacă nu ai cum să nu o mănânci cu poftă, pentru că mireasma când o scoți din cuptor e irezistibilă! Și se gătește și repede. Am rețeta de la nutriționista mea, dar eu am mai adăugat câteva mici trucuri după gustul propriu care o fac mai aromată”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.
Andreea Marin a găsit o metodă prin care să îi dea o aromă unică, adăugând parmezan, praf de usturoi, piper și oregano care, amestecate, formează un blat. Aproape de final adugă o lingură de măsline fără sâmburi pe deasupra, iar după ce este scoasă de la cuptor, se adaugă câteva frunze de busuioc verde.
Ai nevoie de o conopidă proaspătă care trebuie tăiată bucăți mici, care vor fi apoi amestecate cu 4 ouă (după caz pot fi mai multe sau mai puține în funcție de mărimea dorită pentru pizza). Adaugă sare și apoi ingredientele dorite în funcție de gust, Andreea Marin punând praf de usturoi, oregano, piper. Așază amestecul într-o tavă în care se pune hârtie de copt și bagă la cuptor, la o temperatură de 180 – 200 grade Celsius.
”E bine să urmăriți, blatul poate fi mai rumenit, e opțiunea mea, așa că poate sta 20 de minute în loc de 15, voi decideți, nu vă fie teamă să îl vedeți mai rumenit, nu e ars, nici nu devine prea crocant, ci numai bun.” a mai adăugat aceasta în aceeași postare.
Adaugă apoi felii de mozzarella, cașcaval, peste care pune rucola. Roșiile cherry sau normale tăiate, preferința vedetei fiind cele românești pentru un plus de savoare, parmezan și o lingura de măsline la borcan în ulei aproape de final. Mai lasă la cuptor pentru alte 5 – 10 minute, după care scoate pizza și pune frunze de busuioc verde.
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Pentru cei care se luptă cu nopți agitate, acest remediu simplu și delicios poate face minuni.
Cum faci să dispară mirosul de ceapă de pe mâini. Iată câteva trucuri și sfaturi practice.
Rețeta de mic dejun ideală pentru pierderea în greutate. O femeie a slăbit 45 de kilograme cu ea.
Lămâie în lapte - de ce să pui lămâie în lapte. Beneficii surprinzătoare și cum să folosești această combinație.
Ce se întâmplă în corp atunci când mănânci ardei copți. Detaliul pe care trebuie să-l știi înainte să mai consumi ardei copți.
De ce cafeaua nu este întotdeauna cea mai bună alegere dimineața? Iată băutura de 100 de ori mai bună decât cafeaua.
Ți-au ieșit iar cartofii moi, lipicioși sau făcuți doar pe margini? Ține-i 10 minute în apă cu gheață și vezi diferența!
Sportivii de la Jocurile Olimpice 2024 au fost înnebuniți după brioșele cu ciocolată din sala de mese. Care e secretul lor.
Budinca de chia - super beneficii și idei de rețete cu cele mai bune combinații. 5 rețete delicioase de budincă de chia.
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă: un truc simplu pentru sănătatea gâtului.