Adevărul despre mâncarea ambalată: Ce ascund etichetele și cum un simplu simbol pe ambalaj îți poate salva viața!
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
Cancerul de colon, boli de inimă, AVC sau diabet sunt câteva dintre afecțiunile pe care cercetătorii le-au legat de consumul unei diete bogate în alimente legate de inflamație. Cercetătorii au descoperit un alt risc probabil al mâncării de astfel de alimente. Este vorba de boala Crohn. Studiul a arătat un risc cu 51% mai mare pentru cei ce consumă alimente care duc la inflamație, potrivit Harvard Medical School.
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
Află de ce nu ar trebui să mai păstrezi roșiile în frigider. Uite cum să le depozitezi corect pentru a te bucura de aroma lor naturală.
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
Oțet în mașina de spălat? Iată ce se întâmplă cu hainele tale! De ce tot mai mulți oameni aleg acest truc simplu
Cele 5 greșeli comune pe care le faci în bucătărie și care îți pot îmbolnăvi toată familia.
De ce ar trebui să pui orez în dulap. 6 lucruri utile pe care le poți face cu orezul.
Ce este niacina și la ce ajută, de fapt? Este adevărat că poate crește riscul de boli de inimă?
De ce nu ar trebui să speli hainele la 40 de grade.
Ai dureri de cap? Acest truc simplu de pe mână te poate salva. Cum te poți simți mai bine în câteva minute.
Recomandări ale specialiştilor INSP în contextul sărbătorilor pascale.