Secretul la îndemâna oricui ca să nu bea o cafea amară

Cafea FOTO: pexels.com

Mirosul cafelei preferate este, de multe ori, primul lucru cu care mulți dintre noi își încep ziua. Pentru o cafea cât mai aproape de perfecțiune, care dă tonul la începutul zilei, revista americană Good Housekeeping recomandă să adăugați o coajă de ou în cafea atunci când o puneți în filtru ca să ia din amărăciunea licorii.

Carbonatul de calciu din coji - explică aceștia pe mentalfloss.com - , care este un material alcalin, ajută la neutralizarea acidului din cafea.

În plus, cojile de ouă sunt o binecuvântare pentru plantele din grădină deoarece le hrănește, dar și ține departe de ele diverși dăunători.

 

Articole similare

De ce NU e bine să folosești telefonul în baie

24 feb 2025, 09:16
Chiar dacă poate fi tentant să îți folosești telefonul în baie pentru divertisment sau multitasking, există riscuri pentru sănătate și posibilitatea deteriorării dispozitivului la care nu...