Șase fructe care surclasează portocala la conținutul de vitamina C
Șase fructe care surclasează portocala la conținutul de vitamina C.
Siropul de usturoi poate fi o alternativă la medicamentele pe care le administrăm în cazul răcelilor și nu numai. El este recomandat chiar și în cazul aparițiilor unor infecții, dar și pentru cei care au dureri provocate de artrită sau gută.
Mai mult, siropul de usturoi scade și nivelul tensiunii și nivelul colesterolului.
Cum se prepară
Pentru a prepara elixirul, este nevoie de opt căței de usturoi, 200 ml de miere și 200 ml de cidru din oțet de mere. Ingredientele se mixează timp de câteva secunde, iar siropul se pune la frigider timp de cinci ziele. Apoi poate fi consumat adăugând două lingurițe într-un pahar cu apă.
Șase fructe care surclasează portocala la conținutul de vitamina C.
Această legumă comună reduce glicemia cu până la 50%.
Cea mai bună băutură care spală și curăță ficatul gras.
Oferind soluții naturale pentru stres și oboseală, acest remediu străvechi ne ajută să redescoperim armonia dintre corp și minte.
Acest aliment curăță intestinul în profunzime și reduce inflamația.
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Frunzele de portocale nu sunt doar un adaos parfumat pentru ceaiuri, ci ascund beneficii remarcabile pentru sănătate.
Acest superaliment poate îmbunătăți sănătatea intestinului și a creierului.
Acest ulei reduce semnificativ inflamația din organism. Pur și simplu mătură deșeurile.
Această leguminoasă banală are mai multă proteină decât un ou și îți poate scădea colesterolul fără niciun efort.
Acest aliment banal reglează glicemia și tensiunea arterială. Reduce și riscul de cancer.
Acest ceai te-ar putea ajuta să slăbești rapid, în mod natural. Reglează apetitul și provoacă arderea mai mare a grăsimilor.
Aceasta este singura legumă care nu trebuie congelată sau conservată pentru că își pierde proprietățile.
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.
Această legumă scade glicemia și hipertensiunea în același timp. Are multiple efecte asupra sănătății.