Nu mai arunca mărarul și pătrunjelul. Cum să le păstrezi verzi și proaspete săptămâni întregi
Metoda secretă pentru a menține mărarul și pătrunjelul proaspete săptămâni întregi.
Lămâia este un aliment bogat în nutrienți. Excelent antioxidant, este o sursă bună de vitamina C care protejează sistemul imunitar, luptând împotriva mai multor disfuncții, inclusiv răceli, gută și boli cardiovasculare. Sărac în calorii, acest citric este indicat în curele de slăbire, deoarece topește grăsimea. Flavonoidele din lămâie ajută la combaterea inflamației și la scăderea nivelului de colesterol. În plus, lămâia este alcătuită în principal din fibre, contribuind la o digestie bună.
Această rețetă de marinadă este gata în 5 minute.
Ingrediente:
- coaja rasă a unei lămâi
- 1 cățel de usturoi curățat și zdrobit
- ¼ pahar de suc de lămâie, organic
- 3 crenguțe de cimbru proaspăt
Pune toate ingredientele într-o farfurie și amestecă-le ușor cu o lingură. Apoi adaugă carnea de friptură și lasă să se marineze la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute, înainte de a trece la gătit. Această marinadă va aduce o notă de prospețime gustoasă preparatelor tale.
Pectinele prezente în coaja de lămâie joacă un rol în reglarea nivelului de colesterol din sânge. În plus, într-un studiu s-a demonstrat că un consum de coajă de lămâie ar reduce țesutul adipos la copiii obezi.
Potrivit unui studiu publicat de Journal of Immunology Research, pe lângă tratarea diferitelor probleme de sănătate, usturoiul acționează eficient asupra sistemului imunitar datorită proprietăților sale antiinflamatorii. Excelent antimicrobian, acest aliment luptă împotriva infecțiilor. În plus, previne bolile cardiovasculare datorită efectului său cardio-protector.
Metoda secretă pentru a menține mărarul și pătrunjelul proaspete săptămâni întregi.
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă: un truc simplu pentru sănătatea gâtului.
Pune o lămâie tăiată în dormitor înainte de culcare și vezi ce se întâmplă peste noapte. Rezultatul de va uimi!
Laura Cosoi a dezvăluit rețeta de "coaste de porumb", o gustare ideală pentru vară.
Este ceva nemaipomenit să începi ziua cu o cană de cafea bună. Dar iată de ce să pui puțină lămâie în cafea.
Conform unui nou studiu surprinzător, consumul de fructe uscate este legat de reducerea riscului de diabet de tip 2.
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Clătite cu banane și nuci: rețetă. Un desert rapid pentru weekendurile de iarnă. Trebuie să-l încerci.
Budinca de chia - super beneficii și idei de rețete cu cele mai bune combinații. 5 rețete delicioase de budincă de chia.
Ce ascunde ciocolata caldă pe care o bei? Zahăr, calorii și... mult mai mult decât crezi. Rețete simple, delicioase și sănătoase.
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
De ce să pui puțină lămâie peste cartofii prăjiți sau copți. Lămâia face minuni. Te vei îndrăgosti de această combinație.