Leacurile bunicii revin: 5 remedii naturiste care chiar funcționează, confirmate de știință
5 plante medicinale care chiar funcționează (confirmate de știință).
La femeile însărcinate, expunerea la fumul mașinii de gătit a fost legată de un risc crescut ca ai lor copii să aibă comportamente de hiperactivitate la vârsta de 3 ani. Rezultatele provin dintr-un studiu Indoor Air pe 45.518 mame ale copiilor care au fost recent înscriși la școală în Shenzhen, China, din 2015 până în 2017.
Utilizarea combustibililor de gătit, cum ar fi cărbunele sau gazul în timpul sarcinii mamelor, a fost asociată cu riscuri mai mari de comportament de hiperactivitate la copiii mici în comparație cu utilizarea electricității pentru gătit. O ventilație slabă în timpul gătitului a fost, de asemenea, legată de un risc mai mare.
Rezultatele au fost relativ consistente pe grupuri definite de clasa socială, educație și alți factori.
Gătitul este una dintre principalele surse de poluare a aerului din China. Având în vedere dovezi emergente ale unei legături între poluanții atmosferici și întârzierile neurodezvoltării, a fost examinat dacă experiențele materne cu gătitul în timpul sarcinii ar putea crește hiperactivitatea copilului lor la vârsta de 3 ani. Studiul au implicat 45.518 mame ale unor copii care au fost recent înscriși la grădinița din districtul Longhua din Shenzhen, din 2015 până în 2017.
În comparație cu mamele însărcinate care nu au gătit niciodată, mamele însărcinate care au gătit uneori, deseori sau mereu, au avut întotdeauna copii care au prezentat un risc semnificativ mai mare de hiperactivitate. Gospodăriile care foloseau combustibili pentru gătit, cum ar fi cărbune, gaz în timpul sarcinii mamelor, au prezentat mai multe comportamente de hiperactivitate la copilul mic, în comparație cu cele care utilizează electricitate pentru gătit. În plus, o ventilație slabă în timpul gătitului, în timp ce mamele erau însărcinate, s-a dovedit a fi un factor de risc semnificativ pentru nivelurile clinice ale comportamentelor hiperactive ale urmașilor. Mai mult, asocierea pozitivă cu gătitul matern în timpul sarcinii și cu hiperactivitatea descendenților lor a fost relativ consistentă pe toate straturile definite de clasa socială, educație etc.
Sursa, aici.
5 plante medicinale care chiar funcționează (confirmate de știință).
Ceaiul care șterge riscul de cancer hepatic. Curăță ficatul.
Un nou studiu evidențiază legătura dintre consumul de cafea și sănătatea microbiomului intestinal, deschizând noi perspective asupra beneficiilor acestei băuturi.
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Acest suc delicios scade glicemia și topește grăsimea. Previne și alte boli.
Această plantă medicinală veche de 2.000 de ani ar putea fi cheia pierderii în greutate. Arde grăsimile rapid și fără efort.
Un singur aliment care îți reglează tensiunea – și nu, nu e usturoiul!
Acest aliment banal reglează glicemia și tensiunea arterială. Reduce și riscul de cancer.
Ce se întâmplă în corpul tău dacă înlocuiești cafeaua cu Matcha. Primele efecte apar imediat.
Acest aliment curăță intestinul în profunzime și reduce inflamația.
Acest aliment consumat dimineața îți stimulează creierul. Repară celulele neuronale.
Acest superaliment poate îmbunătăți sănătatea intestinului și a creierului.
Această legumă comună reduce glicemia cu până la 50%.