Ceaiul verde, efect asupra cancerului hepatic. Descoperiri cheie dintr-un studiu medical de la Universitatea Hiroshima
Ceaiul care șterge riscul de cancer hepatic. Curăță ficatul.
Kate Middleton, una dintre cele mai admirate persoane din Familia Regală Britanică, dă, de multe ori, tonul în modă, folosește un produs banal și ieftin pentru tenul său. Acest produs se găsește în orice farmacie sau plafar, iar dezvăluirea a fost făcută de surse din interiorul Palatului Buckingham. Ducesa de Cambridge își masează zilnic tenul cu uleiul de măceșe, un produs natural, care face minuni pentru față și care e singura soluție cu rezultate remarcabile de durată.
Uleiul este unul natural, indicat pentru orice tip de ten. Uleiul conține acizi grași, proteine și vitaminele A și C. Datorită acestor calități, uleiul de măceșe este soluția perfectă împotriva ridurilor și cicatricilor. În plus, combate efectul radicalilor liberi. Uleiul de măceșe conține mai multă vitamina C decât o lămâie sau o portocală - vitamina C este benefică pentru ten și corp, deoarece stimulează producția de colagen, fiind un produs anti-aging recomandat de dermatologi. Totodată, protejează de razele UV periculoase și luptă împotriva deshidratării pielii. Iată cele mai importante beneficii ale uleiului de măceșe, produsul natural adorat de Kate Middleton, ducesă de Cambridge. Recomandată este aplicarea lui seara, după demachiere, pentru ca pielea uscată să-și îmbunătățească aspectul.
Mai mult, tratează acneea și are efect anti-îmbătrânire, arată DC News.
Ficatul gras sau steatoza hepatică cum îi e denumirea medicală, constă în acumularea de grăsimi (mai exact de trigliceride) în celula hepatică (hepatocit). Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune, însă, că pe lângă tratamentul medical prescris de medic, există un leac pentru ficat gras: ceaiul din măceșe uscate. Rețeta a spus-o bioenergoterapeutul, sâmbătă, la Antena 3.
”Într-un termos de circa 1 litru, se pun 20 boabe de măceșe, se pune apă fierbinte peste ele și se lasă 12 ore. Apoi se toarnă din ceai într-un pahar și punem trei linguri de sorbitol sau xilitol, amestecăm bine și se bea o dată, dimineața, pe stomacul gol. Peste 20 de minute, se bea încă un pahar. Abia după jumătate de oră, punem mânca”, a spus Lidia Fecioru.
Ca să fie eficient, leacul trebuie consumat timp șase zile, dar nu consecutive, ci din două în două zile.
Ceaiul care șterge riscul de cancer hepatic. Curăță ficatul.
Frunzele de portocale nu sunt doar un adaos parfumat pentru ceaiuri, ci ascund beneficii remarcabile pentru sănătate.
Acest ulei reduce semnificativ inflamația din organism. Pur și simplu mătură deșeurile.
Această legumă scade glicemia și hipertensiunea în același timp. Are multiple efecte asupra sănătății.
Fructul care îți curăță arterele și ține diabetul departe.
Această plantă medicinală veche de 2.000 de ani ar putea fi cheia pierderii în greutate. Arde grăsimile rapid și fără efort.
Cum transformi ceaiul obișnuit în medicament pentru răceală. Iată câteva trucuri simple cu efecte uimitoare.
Acest aliment banal reglează glicemia și tensiunea arterială. Reduce și riscul de cancer.
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.
Acest aliment curăță intestinul în profunzime și reduce inflamația.
O plantă banală din grădină ar putea vindeca inflamațiile intestinale.
Un somn liniștit poate începe cu un simplu obicei de seară, bazat pe plante care te ajută să te relaxezi și să te eliberezi de stres.