Ducesa de Cambridge, în izolare după ce a intrat în contact cu o personavă bolnavă de COVID

Adisa Codruț |
Data publicării:
captură foto Youtube
captură foto Youtube

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, se va autoizola după ce a intrat în contact cu o persoană bolnavă de COVID, anunță presa britanică.

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, nu va participa, luni, la un serviciu de mulțumire organizat la catedrala Sf. Paul deoarece se autoizolează, scris presa britanică citată de digi24. Ducesa va lipsi și de la o petrecere organizată în grădina Palatului Buckingham.

Aceasta a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID, au precizat reprezentanții Palatului Kensington. Kate Middleton nu prezintă simptome de boală, dar se autoizolează respectând protocolul impus de situație, arată digi24.

Prinţul William al Marii Britanii a fost infectat cu noul coronavirus în luna aprilie 2020, dar nu a făcut public acest lucru deoarece s-a temut că o astfel de informaţie ar fi putut să îi îngrijoreze pe compatrioţii lui. Ducele de Cambridge a acuzat dificultăţi respiratorii din cauza COVID-19, maladia generată de noul coronavirus, potrivit presei britanice. Prinţul William a contractat noul coronavirus aproximativ în aceeaşi perioadă în care şi tatăl lui, prinţul Charles, a confirmat că a fost testat pozitiv, la fel ca şi prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, se arată într-un material mai vechi publicat de DC Medical.

Anul acesta, în mai, Prințul William s-a vaccinat cu prima doză de ser anti-COVID. Şi alţi membri ai familiei regale din Marea Britanie au dezvăluit că au fost vaccinaţi împotriva COVID-19, inclusiv suverana, în vârstă de 95 de ani, şi prinţul Charles, potrivit unui articol publicat pe DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel