Mâncarea banală preferată de Kate Middleton. Nici nu te-ai gândit la acest preparat

Adisa Codruț |
Data publicării:
captură foto Youtube
captură foto Youtube

Kate Middleton adoră să coacă prăjituri pentru cei mici și e un fan înrăit al unui preparat culinar făcut în casă.

Ducese de Cambridge adoră să mănânce pizza, dar numai cea preparată în casă de la un capăt la altul. Kate Middleton și Prințul William mănâncă des sushi. Pe lângă pizza și sushi, cei doi adoră tot ce ține de mâncarea italiană, curry picant, miel, popcorn și preparate vegetariene. 

Ducesa a mai povestit că îi place să facă prăjituri pentru cei mici: "Îmi place să fac tort. A devenit un pic o tradiție că stau până la miezul nopții cu cantități ridicole de amestec de tort și glazură și fac mult prea mult. Dar îmi place", a spus ea, potrivit hellomagazine.com.

Când vine vorba de sosuri sau condimente, Kate Middleton preferă un sos picant, adesea dulce-picant, de multe ori dulce-acrișor, din bucătăria indiană, în care se regăsesc bucăți de fructe sau legume, dar doar după rețeta bunicii sale, arată DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel