Telemedicina

Telemedicina e o formă absolut operațională de medicină, a spus managerul Spitalului Colțea, Ovidiu Lupușoru, în cadrul dezbaterii ”Telemedicina - medicina viitorului? Noile tehnologii și sistemul de sănătate din România".

Scris de: Florina Pop       11 mai, 16:27

Emanuel-Gabriel BOTNARIU, membru în Comisia pentru Sănătate publică din Senatul României, a vorbit la dezbaterea „TELEMEDICINA - medicina viitorului? Noile tehnologii și sistemul de sănătate din România", organizată de trustul de presă DC Media Group despre...

Scris de: Angela Sabău       11 mai, 12:10

Dr. Bogdan Florea spune că telemedicina poate face viața mai bună pacienților, dar și medicilor.

Scris de: Georgiana Ioniță       11 mai, 11:55

Florin Golovatic (ASF) a arătat, la dezbaterea „Telemedicina - medicina viitorului?” că asigurările de malpraxis sunt facultative și că prin definiția lor legală ele presupun negociere, dar că din păcate de multe ori sunt limitate la prevederile minime din lege.

Scris de: Dana Lascu       11 mai, 06:39

Prof Dr Cătălina POIANĂ, președintele Colegiului Medicilor din București, spune că în medicină și în telemedicină medicii și pacienții sunt defavorizați deopotrivă de acest sistem de asigurări de malpraxis. Există însă un „câștigător” care profită de pe urma...

Scris de: Dana Lascu       11 mai, 05:52

Laszlo Attila, șeful Comisiei de Sănătate din Senat, este de părere că ar trebui lărgită aria de utilizare a telemedicinei. Pe de altă parte, sutem printre ultimele țări care nu are un sistem electornic de internare.

Scris de: Angela Sabău       08 mai, 23:49

Telemedicina este una din prioritățile Uniunii Europene, iar dosarul electronic al pacientului va fi implementat din fonduri europene.

Scris de: Angela Sabău       08 mai, 19:44

Preşedintele Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaţilor, medicul Florin Buicu, spune că legea existentă nu îngrădește decontarea serviciilor oferite de telemedicină.

Scris de: Florina Pop       08 mai, 15:39

Dr. Ovidiu Ciprian Vornicu a vorbit, în cadrul dezbaterii „TELEMEDICINA - medicina viitorului? Noile tehnologii și sistemul de sănătate din România" organizată de către DC Media Group, despre nevoia unui sistem de telemedicină dedicat, prin care medicii să poată avea un...

Scris de: Georgiana Ioniță       09 mai, 09:02

Dr. Adrian Wiener, senator USR și membru în Comisia pentru sănătate, a vorbit, în cadrul dezbaterii „TELEMEDICINA - medicina viitorului? Noile tehnologii și sistemul de sănătate din România" organizată de către DC Media Group, despre cum ar trebui să fie realizară...

Scris de: Georgiana Ioniță       08 mai, 17:01

Alexandru Coșbuc-Ionescu, vicepreședinte, șef al Diviziei Comerciale SIMAVI, a vorbit despre cele mai importante proiecte de cercetare-dezvoltare în domeniul noilor tehnologii și sistemul de sănătate.

Scris de: Adisa Codruț       08 mai, 17:09

Doctorul Paul Gusbeth, medic șef la Centrul Fresenius NephroCare din Pitești, a vorbit, la dezbaterea "Telemedicina - medicina viitorului? Noile tehnologii şi sistemul de sănătate din România", despre viitorul dializei.

Scris de: Florina Pop       08 mai, 16:07

Dan Haliga, administratorul "Innovate IT" a vorbit, în cadrul dezbaterii „TELEMEDICINA - medicina viitorului? Noile tehnologii și sistemul de sănătate din România" organizată de către DC Media Group, despre sistemul MedGo, o altenativa viabilă şi facilă pentru acordarea de...

Scris de: Georgiana Ioniță       08 mai, 16:40

Un exemplu de telemedicină care funcționează de puțin timp a fost pus în practică la rețeaua medicală Regina Maria. 

Scris de: Florina Pop       08 mai, 14:15

Consultațiile medicale la telefon și prescrierea de rețete pe e-mail se va face și în timpul stării de alertă, au decis autoritățile.

Scris de: Florina Pop       08 mai, 11:48

Secretarul de stat Andrei Baciu a declarat, în cadrul dezbaterii „TELEMEDICINA - medicina viitorului? Noile tehnologii și sistemul de sănătate din România", că orice măsură de relaxare luată după 15 mai va fi analizată.

Scris de: Florina Pop       08 mai, 11:28

Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC NewsTV, DC News, DC Medical și DC Business va organiza la data de 08 mai 2020, de la ora 11.00, o nouă dezbatere online pe teme medicale.

Scris de: D.C.       07 mai, 23:31

Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.23
YesMy