Evenimente

Dr Mirea Ioan Alexandru, Președintele Societății Multidisciplinare a Medicilor Rezidenți, a vorbit, la o dezbatere online a DC Media Group, despre temerile rezidenților, aflați în prima linie în lupta cu pandemia de COVID-19.

Scris de: Georgiana Ioniță       21 Martie, 20:52

Prof dr Simona Ruță, virusolog, spune adevărul despre ipoteza că acest nou coronavirus ar avea tulpini periculoase care sunt cele care ar duce la decesul atâtor oameni.

Scris de: Dana Lascu       21 Martie, 19:39

Conf dr Daniela Pițigoi a vorbit, la o dezbatere online a DC Media Group, despre numărul medicilor epidemiologi din România în contextul pandemiei de coronavirus.

Scris de: Florina Pop       21 Martie, 18:20

Prof. dr. Cătălina Poiană, care este medic primar endocrinolog, a anunțat, la DC Medical, că criza de Euthyrox se va încheia. 

Scris de: Dana Lascu       21 Martie, 17:57

Adrian Păun, reprezentant al Societății Studenților în Medicină București, a arătat că s-au oferit voluntar în jur de 380 studenți și că alți 100 deja ajută DSP-urile. Dar cineva trebuie să-i direcționeze și să le ofere protecție!

Scris de: Dana Lascu       21 Martie, 17:36

Prof dr Florian Baltă a explicat, la dezbaterea cu tema: „Universitatea de Medicină Carol Davila, în prima linie a luptei cu COVID-19”, de ce e bine să ne verificăm nivelul de vitamina D3, cât de importantă este pentru sistemul imunitar și cum ne va ajuta să luptăm cu...

Scris de: Dana Lascu       21 Martie, 17:07

Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News și DC Medical, organizează astăzi, 21 MARTIE 2020, de la ora 16.00, o dezbatere online cu tema: Universitatea de Medicină Carol Davila, în prima linie a luptei cu COVID-19

Scris de: Dana Lascu       21 Martie, 14:57

Senatorul Adrian Wiener a explicat că statul român trebuie să regândească politica medicamentului, taxa clawback, modul în care sunt cheltuiți banii în Sănătate, și a oferit soluții pentru măsurile care pot fi adoptate pe termen scurt și pe termen lung

Scris de: Dana Lascu       19 Martie, 23:14

Senatorul Adrian Wiener a spus că temporar, adaos la măsurile din Starea de Urgență pe coronavirus, statul ar trebuie să treacă la suspendarea temporară a cardulului de sănătate, să prelungească sine die rețetele și referatele pentru cronici, iar medicii de familie să poate face...

Scris de: Dana Lascu       19 Martie, 22:49

Profesorul Cristian Vlădescu, directorul Școlii Naționale de Sănătate Publică și Management Sanitar, a participat la dezbaterea online despre criza medicamentelor, organizată de DC Media Group.

Scris de: Adisa Codruț       19 Martie, 16:13

Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, a explicat, EXCLUSIV la DC Medical, ce modificări vor fi făcute în prețul medicamentelor, inclusiv ce s-a întâmplat cu cele trei variante de calcul pentru taxa clawback.

Scris de: Dana Lascu       19 Martie, 14:50

Numărul donatorilor a început să scadă și e nevoie de sânge, transmite Radu Gănescu, președintele COPAC, la o dezbatere online a DC Media Group.

Scris de: Florina Pop       19 Martie, 14:31

Vasile Ciurchea, fost preşedinte al CNAS, a declarat la o dezbatare online, organizată de DC Media Group, că autorităţile trebuie să se îngrijească şi de ceilalţi bolnavi, nu doar de cei infectați cu COVID-19.

Scris de: Florina Pop       19 Martie, 14:10

Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, a explicat, EXCLUSIV la DC Medical, ce a reușit să facă pentru a rezolva criza de Euthyrox, Metformin și alte medicamente. 

Scris de: Dana Lascu       19 Martie, 13:34

Florin Buicu, președintele Comisiei pentru Sănătate și Familie din cadrul Camerei Deputaților, a vorbit despre criza medicamentelor la o dezbatere online organizată de DC Media Group.

Scris de: Florina Pop       19 Martie, 13:00

Dan Zaharescu, directorul executiv al ARPIM, a vorbit despre nevoia unei noi politici a medicamentului în cadrul dezbaterii "Politicile publice: cauză sau soluţie pentru criza medicamentelor".

Scris de: Florina Pop       19 Martie, 12:10

Attila LÁSZLÓ, președintele Comisiei pentru Sănătate din Senat, susține, la dezbaterea online a DC Media Group despre criza medicamentelor, că va fi un an atipic.

Scris de: Florina Pop       19 Martie, 11:22

Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a sfătuit, în cadrul dezbaterii online DC Media Group, românii să nu facă acasă depozite de medicamente.

Scris de: Florina Pop       19 Martie, 10:38

Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News, DC Medical și DC Business, organizează astăzi, 19 MARTIE 2020, de la ora 10.00, dezbaterea ONLINE Politicile publice: cauză sau soluție pentru criza medicamentelor.

Scris de: Adisa Codruț       19 Martie, 06:11

Rozalina Lăpădatu, reprezentanta pacienților cu boli autoimune, a întrebat reprezentanții autorităților prezenți la Health Forum România III, ce s-ar întâmpla dacă am avea sute de pacienți cu coronavirus.

Scris de: Florina Pop       27 feb, 23:40

Rozalina Lăpădatu a explicat la Health Forum Romania III, că din punctul de vedere al angajatorului, decontarea concediilor medicale se face cu mare întârziere.

Scris de: Florina Pop       27 feb, 23:21

Vasile Cepoi, președintele ANMCS, a explicat cum vede noua OUG care prevede liberalizarea programelor naționale. 

Scris de: Florina Pop       27 feb, 21:50

Alina Culcea, președintele ARPIM, a explicat că statul român ar putea face un efort financiar și în ceea ce privește tehnologiile moderne și inovatoare pe care le aduce industria farmaceutică.

Scris de: Dana Lascu       27 feb, 21:46

Dată fiind epidemia cu coronavirus, o mare problemă o reprezintă plata pentru concediile medicale ale persoanelor ținute în carantină și  cea pentru gărzile medicilor mobilizați la frontieră. Iată ce spun autoritățile

Scris de: Dana Lascu       27 feb, 20:46

Iulian Pope, prim-vicepreședinte al Sanitas, a vorbit la Health România III despre apariția unor probleme salariale în spitale.

Scris de: Florina Pop       27 feb, 19:33

Simona Brana, CEO al Medtronic l-a întrebat, la Health Forum România III, pe secretarul de stat Horațiu Moldovan, de ce se face licitație pentru ventilatoare de transport, în condițiile în care acestea nu se pot folosi în spitale la pacienții internați cu...

Scris de: Dana Lascu       27 feb, 17:38

Radu Gănescu, președintele COPAC, a declarat la Health Forum România III, că noua OUG pe sănătate este ”un lucru bun”.

Scris de: Florina Pop       27 feb, 17:25

Adela Cojan, președintele CNAS, a explicat la Health Forum România III organizat de DC Media Group, că în România se prescriu multe inovative și prea puține generice. Ea a explicat că s-au renegociat contractele pentru tratamentele în hepatita C și amiotrofia spinală

Scris de: Dana Lascu       27 feb, 12:05

Dr Florin Buicu, prezent la Health Forum România III, organizat de DG Media Group, a explicat că dacă vrem o țară ca afară ar trebui să avem și contribuții mai mari

Scris de: Dana Lascu       27 feb, 11:17

La seminarul „Upgrade România: Sănătate prin sport. Sportul, mina de aur a economiei" organizat de DC Media Group, prof dr Anca Ionescu, de la catedra de Medicină Sportivă a UMF Carol Davila, a vorbit despre prescrierea exercițiului fizic.

Scris de: Florina Pop       12 dec 2019 / 20:07

Click pentru a naviga in paginile din categoria EVENIMENTEurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.22