Academia de Sanatate

Academia de Sănătate, de astăzi, de la ora 11.00, readuce în primplan două subiecte importante: transplantul și situația pacienților care au trecut printr-un transplant, situații speciale în pandemia de coronavirus.

Scris de: Dana Lascu       30 Martie, 01:02

În ciuda pandemiei cu coronavirus, luna aceasta s-au făcut zeci de transplanturi, a explicat  Dr Radu Zamfir, directorul executiv al Agenției Naționale de Transplant (ANT), la Academia de Sănătate. 

Scris de: Dana Lascu       28 Martie, 09:04

În ediția de joi, 26 martie a emisiunii Academia de Sănătate, academicianul Irinel Popescu a vorbit despre coronavirus și tot ce se știe despre el până acum.

Scris de: Adisa Codruț       26 Martie, 20:12

Directorul executiv al Agenției Naționale de Transplant (ANT) dr Radu Zamfir a explicat la Academia de Sănătate că și în timpul pandemiei de coronavirus transplantarea pacienților continuă. Acad.dr Irinel Popescu a arătat, însă, că un centru de transplant a fost nevoit să-și...

Scris de: Dana Lascu       26 Martie, 14:01

Academia de Sănătate, ediția de astăzi, care va începe în jurul orei 11.00, aduce în prim plan două subiecte importante: bolnavii cronici și transplantul, situații speciale în pandemia de coronavirus. 

Scris de: Dana Lascu       26 Martie, 10:00

Medicul gastroenterolog Cristian Gheorghe a explicat, la emisiunea Academia de Sănătate, cum sunt tratate hemoragiile digestive inferioare.

Scris de: Florina Pop       25 Martie, 17:05

Prof dr Cristian Gheorghe, medic primar gastroenterologie, va vorbi în ediția de luni, 23 martie 2020, de la ora 11.00, a emisiunii Academia de Sănătate, despre abordări moderne în bolile gastrointestinale.

Scris de: Dana Lascu       23 Martie, 00:01

Prof dr Olga Simionescu a fost invitată la emisiunea Academia de Sănătate, unde a explicat cum a scăpat România de o incidență îngrijorătoare a sifilisului.  

Scris de: Georgiana Ioniță       16 Martie, 16:18

Prof dr Olga Simionescu vine la Academia de Sănătate, astăzi, în reluare de la ora 20.00, pentru a explica de ce bolile venerice, afecțiuni cunoscute încă din antichitate, au revenit în prim-plan.

Scris de: Dana Lascu       16 Martie, 00:43

Vaccinul împotriva Covid-19 va disponibil în curând, însă pentru a dovedi eficiența lui e nevoie de câteva luni. Care este timpul minim pentru a obține un vaccin nou, a explicat dr. Horațiu Moldovan, în cadrul emisiunii Academia de Sănătate.

Scris de: Angela Sabău       09 Martie, 13:29

Cele mai noi detalii despre epidemia cu coronavirus au fost discutate în emisiunea Academia de Sănătate, unde a fost invitat dr. Horațiu Moldovan.

Scris de: Angela Sabău       09 Martie, 12:06

Invitat la Academia de Sănătate, dr Horațiu Moldovan va da cele mai noi detalii despre situația epidemiei de coronavirus în România, luni la ora 11.00, și seara, de la ora 20.00.

Scris de: Dana Lascu       08 Martie, 21:38

Prof Dr Reuven va explica în a doua parte a emisiunii Academia de Sănătate, astăzi, ]n reluare de la ora 20.00, care sunt efectele secundare ale cannabisului.

Scris de: Dana Lascu       02 Martie, 02:07

Hematologul Reuven Or a vorbit la emisiunea Academia de Sănătate despre actualele aplicații ale cannabisului și ale canabinoidelor.

Scris de: Florina Pop       26 feb, 07:31

Prof Dr Reuven va explica în prima parte a emisiunii Academia de Sănătate, astăzi, de la ora 11.00, care este rolul cannabisului în medicina modernă.

Scris de: Dana Lascu       24 feb, 05:27

Prof dr Daniel Coriu vine la DC Medical, de la ora 19.00, la Academia de Sănătate. Vorbim despre bolile de sânge, care sunt simptomele lor și cum se tratează. 

Scris de: Dana Lascu       20 feb, 18:46

Prof. Dr. Radu Deac a prezentat, la Academia de Sănătate, aplicațiile pe care le are angiografia în cancer.

Scris de: Angela Sabău       18 feb, 09:46

Prof dr Radu Deac a vorbit la Academia de Sănătate despre unitățile medicale unde se află cele  17 centre din țară cu angiografe, dotate prin proiectul  AngioNET.

Scris de: Florina Pop       10 feb, 22:51

Prof Dr Radu Deac a prezentat, la Academia de Sănătate, AngioNET, proiectul prin care au fost dotate 17 centre din țară cu angiografe. 

Scris de: Angela Sabău       10 feb, 16:27

Prof Dr Radu Deac vine la Academia de Sănătate pentru a da detalii despre AngioNET – programul de dotare cu angiografe în 17 spitale din România. Prima parte a emisiunii va fi transmisă de DC News și DC Medical, de la ora 11.00.

Scris de: Dana Lascu       10 feb, 06:38

Academicianul Constantin Ionescu-Târgoviște a explicat, într-o emisiune DC Medical, cum au apărut atât de multe boli metabolice și de nutriție.

Scris de: Florina Pop       05 feb, 19:12

Dr Sanda Crețoiu va explica, la Academia de Sănătate de luni, 3 februarie 2020, care este importanța florei intestinale și a nutriției în sănătatea organismului uman. Emisiunea va fi difuzată de DC News și DC Medical, de la ora 11.00.

Scris de: Dana Lascu       02 feb, 22:14

Prof dr Olga Simionescu a detaliat la emisiunea Academia de Sănătate cum se depistează acum melanomului malign.

Scris de: Florina Pop       01 feb, 13:07

Dermatologul Olga Simionescu a vorbit la emisiunea Academia de Sănătate despre posibilitățile de diagnosticare a bolilor de piele.

Scris de: Florina Pop       01 feb, 08:48

Prof dr Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș din București a vorbit despre noul coronavirus din China la o ediție specială a emisiunii Academia de Sănătate.

Scris de: Florina Pop       29 ian, 20:28

Prof dr Adrian Streinu-Cercel a vorbit la ediția specială a emisiunii Academia de Sănătate despre rolul vaccinării antigripale și ce măsuri pot lua românii dacă nu s-au vaccinat.

Scris de: Florina Pop       29 ian, 16:55

Prof dr Adrian Streinu-Cercel vorbește despre CORONAVIRUS  într-o ediție specială la  Academia de Sănătate.

Scris de: Dana Lascu       29 ian, 14:07

Prof Dr Olga Simionescu vine astăzi, la Academia de Sănătate, pentru a discuta despre cele mai întâlnite afecțiuni ale pielii. Emisiunea va fi transmisă de la ora 11.00, pe DC News și DC Medical.

Scris de: Dana Lascu       27 ian, 04:37

Conf dr Adina Croitoru a explicat, EXCLUSIV la Academia de Sănătate, că nu toate tratamentele moderne sunt bune pentru cancerul de colon. Iată care funcționează și care nu:

Scris de: Dana Lascu       26 ian, 19:25

Prof dr Sarah Ferber a vorbit la emisiunea Academia de Sănătate despre proiectul internațional pe care-l coordonează și prin care se urmărește transferul celulelor hepatice în celule pancreatice care pot secreta insulină.

Scris de: Florina Pop       20 ian, 16:24

Click pentru a naviga in paginile din categoria ACADEMIA DE SANATATEurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.25