Academia de Sanatate

Prof Dr Reuven va explica în prima parte a emisiunii Academia de Sănătate, astăzi, de la ora 11.00, care este rolul cannabisului în medicina modernă.

Scris de: Dana Lascu       24 feb, 05:27

Prof dr Daniel Coriu vine la DC Medical, de la ora 19.00, la Academia de Sănătate. Vorbim despre bolile de sânge, care sunt simptomele lor și cum se tratează. 

Scris de: Dana Lascu       20 feb, 18:46

Prof. Dr. Radu Deac a prezentat, la Academia de Sănătate, aplicațiile pe care le are angiografia în cancer.

Scris de: Angela Sabău       18 feb, 09:46

Prof dr Radu Deac a vorbit la Academia de Sănătate despre unitățile medicale unde se află cele  17 centre din țară cu angiografe, dotate prin proiectul  AngioNET.

Scris de: Florina Pop       10 feb, 22:51

Prof Dr Radu Deac a prezentat, la Academia de Sănătate, AngioNET, proiectul prin care au fost dotate 17 centre din țară cu angiografe. 

Scris de: Angela Sabău       10 feb, 16:27

Prof Dr Radu Deac vine la Academia de Sănătate pentru a da detalii despre AngioNET – programul de dotare cu angiografe în 17 spitale din România. Prima parte a emisiunii va fi transmisă de DC News și DC Medical, de la ora 11.00.

Scris de: Dana Lascu       10 feb, 06:38

Academicianul Constantin Ionescu-Târgoviște a explicat, într-o emisiune DC Medical, cum au apărut atât de multe boli metabolice și de nutriție.

Scris de: Florina Pop       05 feb, 19:12

Dr Sanda Crețoiu va explica, la Academia de Sănătate de luni, 3 februarie 2020, care este importanța florei intestinale și a nutriției în sănătatea organismului uman. Emisiunea va fi difuzată de DC News și DC Medical, de la ora 11.00.

Scris de: Dana Lascu       02 feb, 22:14

Prof dr Olga Simionescu a detaliat la emisiunea Academia de Sănătate cum se depistează acum melanomului malign.

Scris de: Florina Pop       01 feb, 13:07

Dermatologul Olga Simionescu a vorbit la emisiunea Academia de Sănătate despre posibilitățile de diagnosticare a bolilor de piele.

Scris de: Florina Pop       01 feb, 08:48

Prof dr Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș din București a vorbit despre noul coronavirus din China la o ediție specială a emisiunii Academia de Sănătate.

Scris de: Florina Pop       29 ian, 20:28

Prof dr Adrian Streinu-Cercel a vorbit la ediția specială a emisiunii Academia de Sănătate despre rolul vaccinării antigripale și ce măsuri pot lua românii dacă nu s-au vaccinat.

Scris de: Florina Pop       29 ian, 16:55

Prof dr Adrian Streinu-Cercel vorbește despre CORONAVIRUS  într-o ediție specială la  Academia de Sănătate.

Scris de: Dana Lascu       29 ian, 14:07

Prof Dr Olga Simionescu vine astăzi, la Academia de Sănătate, pentru a discuta despre cele mai întâlnite afecțiuni ale pielii. Emisiunea va fi transmisă de la ora 11.00, pe DC News și DC Medical.

Scris de: Dana Lascu       27 ian, 04:37

Conf dr Adina Croitoru a explicat, EXCLUSIV la Academia de Sănătate, că nu toate tratamentele moderne sunt bune pentru cancerul de colon. Iată care funcționează și care nu:

Scris de: Dana Lascu       26 ian, 19:25

Prof dr Sarah Ferber a vorbit la emisiunea Academia de Sănătate despre proiectul internațional pe care-l coordonează și prin care se urmărește transferul celulelor hepatice în celule pancreatice care pot secreta insulină.

Scris de: Florina Pop       20 ian, 16:24

Conf dr Adina Croitoru, de la Institutul Clinic Fundeni, vine luni, 20 ianuarie, la Academia de Sănătate pentru a explica ce sunt cancerele digestive și ce tratamente au la dispoziție pacienții din România. Emisiunea va fi transmisă de la ora 11.00, pe DC News și DC Medical. 

Scris de: Dana Lascu       20 ian, 04:14

Invitată la Academia de Sănătate, prof dr Sarah Ferber, șeful Departamentului de Cercetare Endocrină la Sheba Medical Center din Tel Aviv, a explicat cum funcționează unul dintre cele mai bune 10 centre medicale din lume.

Scris de: Florina Pop       18 ian, 09:23

Prof dr Sarah Ferber vine la Academia de Sănătate, emisiune transmisă pe DC News și DC Medical de la ora 11.00, pentru a ne explica cum funcționează unul dintre cele mai bune 10 centre medicale din lume și cum poate el să se autofinanțeze complet, ba chiar să facă profit.

Scris de: Dana Lascu       13 ian, 03:53

Dr. Lucian Eva a arătat, la emisiunea Academia de Sănătate, că anual, la Iași se fac în jur de 5.000 de intervenții neurochirurgicale cu roboți. Este vorba de operații în patologie neurologică, inclusiv la nivelul coloanei.

Scris de: Angela Sabău       09 ian, 22:38

Dr Lucian Eva, invitatul de luni, 6 ianuarie, de la Academia de Sănătate, va explica cum sunt folosiți roboții în neurochirurgie în România. Această a doua parte a interviului va fi difuzată de la ora 11.00. simultan pe DC News și DC Medical.

Scris de: Dana Lascu       06 ian, 08:51

Dr Lucian Eva, invitatul de luni, 30 decembrie, de la Academia de Sănătate, va explica cum se poate face neurochirurgia cu roboți. Prima parte a interviului de excepție va fi difuzată de la ora 11.00. simultan pe DC News și DC Medical.

Scris de: Dana Lascu       30 dec 2019 / 06:52

În România vor exista cel târziu peste un an terapii contra cancerului, care vor fi produse în România. Este vorba despre imunoterapia și terapia prin modificarea celulelor T, acele celule care luptă cu celulele canceroase.

Scris de: Angela Sabău       24 dec 2019 / 21:52

Am putea avea, în curând, terapii contra cancerului produse în România, explică prof dr Virgil Păunescu, invitatul emisiunii Academia de Sănătate, interviu din care, la ora 11.00, DC News și DC Medical vor transmite a doua parte. 

Scris de: Dana Lascu       23 dec 2019 / 08:04

Prof dr Virgil Păunescu, directorul Institutului OncoGen, a vorbit la emisiunea Academia de Sănătate despre cum a apărut ideea acestui institut și cum a devenit realitate.

Scris de: Florina Pop       17 dec 2019 / 07:37

Prof dr Virgil Păunescu vine la Academia de Sănătate, de la ora 11.00, pentru a arăta ce înseamnă cercetarea românească în cancer. Prima parte a interviului va fi transmis simultan de DC News și DC Medical, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube.

Scris de: Dana Lascu       16 dec 2019 / 08:11

Dr Gabriel Rîcu a explicat la emisiunea Academia de Sănătate care este tehnica de ultimă oră în tratamentul cancerului de prostată prin radioterapie.

Scris de: Florina Pop       16 dec 2019 / 07:31

Dr Gabriel Rîcu a explicat la emisiunea Academia de Sănătate rolul extrem de important al radioterapiei în tratamentul cancerului.

Scris de: Florina Pop       15 dec 2019 / 23:57

Dr. Ștefan Voiculescu, coordonatorul Academiei de Senologie de la Spitalul Clinic Sanador, a subliniat importanța autopalpării corecte a sânului în prevenția cancerului.

Scris de: Florina Pop       10 dec 2019 / 08:03

Dr Gabriel Rîcu vine la Academia de Sănătate, de la ora 11.00 pentru a explica de ce și cum este radioterapia o armă redutabilă în arsenalul cu care medicii luptă contra cancerului. Emisiunea va fi transmisă simultan, de DC News și DC Medical.

Scris de: Dana Lascu       09 dec 2019 / 00:19

Click pentru a naviga in paginile din categoria ACADEMIA DE SANATATEurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.29