Academia de Sanatate

Prof dr Miron Bogdan, reputat pneumolog, vine  la Academia de Sănătate, emisiunea realizată de prof dr Irinel Popescu, pentru a explica cum afectează COVID-19 plămânii și ce sechele rămân de pe urma lui. Emisiunea va fi transmisă luni, 1 Martie, de la ora 11.00, pe DC News și DC Medical. 

Scris de: Dana Lascu       28 feb, 21:56

Dr Dan Deleanu, șeful Laboratorului de Cardiologe Intervențională de la Institutul de boli cardiovasculare CC Iliescu din București, a detaliat, în exclusivitate pentru DC MEDICAL, o premieră în cardiologia intervențională - cazul unui pacient cu un defect grav de sept interventricular, care a...

Scris de: Cătălina Burghelea       22 feb, 12:17

Dr Dan Deleanu, reputat cardiolog intervenționist, vine luni, 22 februarie, de la ora 11.00, la Academia de Sănătate, emisiune realizată de prof dr Irinel Popescu, pentru a detalia o premieră în cardiologia intervențională - cazul unui pacient cu un defect grav de sept interventricular, care a...

Scris de: Dana Lascu       21 feb, 21:26

Prof dr Cristian Gheorghe, reputat gastroenterolog și endoscopist, a explicat, EXCLUSIV la Academia de Sănătate, emisiune realizată de prof dr Irinel Popescu, că pacientul colorectal are nevoie de o echipă multidisciplinară care să abordeze toate aspectele bolii sale și care să stabilească...

Scris de: Dana Lascu       16 feb, 12:40

Sunt pacienți care pot scăpa de cancerul rectal prin abordarea watch and wait, care evită operația mutilantă, au explicat prof dr Cristian Gheorghe, reputat gastroenterolog, și prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate și reputat chirurg. 

Scris de: Dana Lascu       16 feb, 11:27

Prof dr Cristian Gheorghe, reputat gastroenterolog și endoscopist, vine luni, 15 februarie, de la ora 11.00, la emisiunea realizată de academicianul Irinel Popescu - Academia de Sănătate - pentru a discuta despre noi metode de investigație și tratament pentru patologiile care fac obiectul...

Scris de: Dana Lascu       14 feb, 23:13

Prof dr Șerban Bubenek, președinte al Societății Române de ATI, și prof dr inginer Alexandru Șerban vin luni, 8 februarie, de la ora 11.00, la Academia de Sănătate, emisiune realizată de academicianul Irinel Popescu, pentru a vorbi despre provocările cu care se confruntă spitalele în pandemia...

07 feb, 19:40

Prof dr Șerban Bubenek, președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă (SRATI), a explicat - la ediția specială a emisiunii Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu - că în ultima jumătate de an s-au înregistrat mai multe incendii în spitalele românești,...

Scris de: Dana Lascu       02 feb, 19:12

Prof. dr. Alexandru Șerban a fost invitat la ediția special a emisiunii Academia de Sănătate, moderată de academicianul Irinel Popescu, unde a vorbit despre realitatea din spitalele românești.

Scris de: Angela Sabău       02 feb, 18:52

Prof dr Șerban Bubenek, președinte al Societății Române de ATI (SRATI) și prof dr Alexandru Șerban vin astăzi, de la ora 18.00, la Academia de Sănătate, emisiune realizată de academicianul Irinel Popescu, pentru a arăta care este realitatea cruntă din spitalele românești, la un an de la...

Scris de: Dana Lascu       02 feb, 14:54

Medicul chirurg Sorin Băilă de la Institutul de Chirurgie Cardiovasculară CC Iliescu din București a vorbit la emisiunea Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, despre cele mai frecvente afecțiuni vasculare în România.

Scris de: Florina Pop       01 feb, 15:17

Cunoscutul chirurg cardiovascular Sorin Băilă este invitatul de luni, 1 februarie, de la ora 11.00, al emisiunii Academia de Sănătate realizată de academicianul dr. Irinel Popescu. 

Scris de: Dana Lascu       31 ian, 22:38

Profesorul Mircea Ivan de la Universitatea Indiana din Indianapolis a vorbit la emisiunea Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, despre descoperirea care a luat Nobelul în Medicină în 2019.

Scris de: Florina Pop       25 ian, 16:02

Prof Dr Mircea Ivan vine la Academia de Sănătate, luni, 25 ianuarie de la ora 11.00, pentru a povesti cum a contribuit la descoperirea modului în care celulele percep și se adaptează diferențelor de nivel ale oxigenului din mediu și aplicațiile ei în Medicină, cea care a fost premiată cu Nobel...

Scris de: Dana Lascu       24 ian, 23:00

Medicul Herman Berkovits a declarat la emisiunea Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, că nu toți care s-au vindecat de infecția COVID dezvoltă anticorpi care să-i protejeze pe viitor de boală.

Scris de: Florina Pop       18 ian, 23:15

Dr Herman Berkovits, celebrul medic născut în România, a dezvăluit la Academia de Sănătate, emisiunea realizată de academicianul Irinel Popescu, povestea din spatele vaccinării premierului israelian Benjamin Netanyahu, primul om din Israel care a primit vaccinul produs de Pfizer. 

Scris de: Dana Lascu       18 ian, 11:38

Dr Herman Berkovits, celebrul medic născut în România care îl tratează pe premierul israelian Benjamin Netanyahu, a explicat la Academia de Sănătate, emisiunea realizată de academicianul Irinel Popescu, câți israelieni s-a vaccinat până în acest moment

Scris de: Dana Lascu       18 ian, 11:29

Dr Herman Berkovits, celebrul medic născut în România care îl tratează pe premierul israelian Benjamin Netanyahu, este invitat luni, 18 ianuarie, de la ora 11.00, la Academia de Sănătate, emisiune realizată de academicianul Irinel Popescu. 

Scris de: Dana Lascu       17 ian, 22:15

Profesorul și chirurgul Cătălin Copăescu a declarat, la emisiunea Academia de Sănătate, moderată de academicianul Irinel Popescu, că România se află pe ”harta chirurgiei robotice mondiale”.

Scris de: Florina Pop       12 ian, 15:03

Prof dr Cătălin Copăescu este invitatul de luni al academicianului Irinel Popescu, la emisiunea Academia de Sănătate de luni, 11 ianuarie, ora 11.00. Subiectul ediției este chirurgia robotică și dezvoltarea ei în spitalele private, după ce statul român a oprit finanțarea sa în cel public. 

Scris de: Dana Lascu       10 ian, 23:02

Dr. Olivia Sgarbură a fost prezentă în emisiunea Academia de Sănătate, moderată de academicianul Irinel Popescu, unde a vorbit despre carcinomatoza peritoneală.

Scris de: Angela Sabău       04 ian, 16:14

Dr. Olivia Sgarbură, chirurg la Institutul de Cancer din Montpellier, este invitata de luni, 4 ianuarie, a academicianului Irinel Popescu la Academia de Sănătate. Emisiunea va începe de la ora 11.00.

Scris de: Dana Lascu       03 ian, 19:47

Prof dr Anca Trifan a vorbit la emisiunea Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, despre descoperirea medicamentului care a schimbat total tratamentul hepatitei C.

Scris de: Florina Pop       28 dec 2020 / 19:44

Povestea descoperirii virusului hepatitei C care a condus la tratamente eficiente pentru boala ce până acum putea fi doar ameliorară, a fost relatată în cadrul emisiunii Academia de Sănătate, moderată de academicianul Irinel Popescu și difuzată pe canalele DC Medical.

Scris de: Angela Sabău       28 dec 2020 / 16:02

Profesorul și medicul Șerban Bubenek, președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, a declarat la emisiunea Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu că sunt foarte puțini doctori anesteziști în România față de media europeană, ”spre care tindem”.

Scris de: Florina Pop       22 dec 2020 / 08:25

Prof. dr. Adina Croitoru și prof. dr. Paul Doru au vorbit la Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, despre noutățile în oncologie, care au fost prezentate la  simpozionul „STOP Cancer”, pe care îl organizează de patru ani pentru medicii români din SUA și din România.

Scris de: Angela Sabău       15 dec 2020 / 15:29

Prof dr Adina Croitoru și prof dr Paul Doru vin luni, 14 decembrie 2020, de la ora 11.00, la Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, ca să discute despre simpozionul „STOP Cancer” pe care îl organizează de patru ani pentru medicii români din SUA și din România, dar și...

Scris de: Dana Lascu       13 dec 2020 / 22:54

Medicul Olivia Sgarbură, chirurg oncolog la Institutul de Cancer din Montpellier, Franța, explică la Academia de Sănătate, emisiune realizată de academicianul Irinel Popescu, care sunt pașii de la diagnostic la tratamentul carcinomatozei peritoneale.

Scris de: Florina Pop       07 dec 2020 / 21:51

Mezoteliomul peritoneal și pseudomixomul peritoneal sunt ambele considerate cancere rare peritoneale, dar dacă nu sunt diagnosticate corect și tratate adecvat din start, atunci riscurile pot fi uriașe pentru pacienți, au arătat acad. dr. Irinel Popescu și dr Olivia Sgarbură, EXCLUSIV la...

Scris de: Dana Lascu       07 dec 2020 / 16:27

Dr Olivia Sgarbură, chirurg oncolog și expert european în carcinomatoza peritoneală, a explicat, EXCLUSIV la Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, a explicat care sunt tipurile de cancer care se extind în burtă. Femeile sunt în cel mai mare pericol. 

Scris de: Dana Lascu       07 dec 2020 / 12:17

Click pentru a naviga in paginile din categoria ACADEMIA DE SANATATEurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
NoMy