De ce să mănânci leurdă cu friptura de miel. Ingredientul care stimulează secreția gastrică și nu crește colesterolul
Cu ce să mănânci carnea de miel ca să nu îți crească colesterolul.
Mulți dintre noi au ficatul gras, chiar dacă spun că nu mănâncă grăsimi și nu știu să aibă simptome. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că în afară de tratamentul recomandat de medic, există și un...
Ficatul gras sau steatoza hepatică cum îi e denumirea medicală, constă în acumularea de grăsimi (mai exact de trigliceride) în celula hepatică (hepatocit).
Citește și: Simptome ciudate ale bolii ficatului gras. Apar unde nu te aștepți
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune, însă, că pe lângă tratamentul medical prescris de medic, există un leac pentru ficat gras: ceaiul din măceșe uscate. Rețeta a spus-o bioenergoterapeutul, sâmbătă, la Antena 3.
„Într-un termos de circa 1 litru, se pun 20 boabe de măceșe, se pune apă fierbinte peste ele și se lasă 12 ore.
Apoi se toarnă din ceai într-un pahar și punem trei linguri de sorbitol sau xilitol, amestecăm bine și se bea o dată, dimineața, pe stomacul gol.
Peste 20 de minute, se bea încă un pahar. Abia după jumătate de oră, punem mânca”, a spus Lidia Fecioru
Ca să fie eficient, leacul trebuie consumat timp șase zile, dar nu consecutive, ci din două în două zile.
Cu ce să mănânci carnea de miel ca să nu îți crească colesterolul.
Medicul Doru Negru ne-a dezvăluit câte zile e recomandat să consumăm din ouăle fierte de Paște.
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
Acesta este secretul japonezilor pentru longevitate. Alimentul care îți prelungește viața.
Turtele dulci sunt un desert clasic, care ne amintesc de sărbători, copilărie și momentele petrecute cu cei dragi.
Laura Cosoi a dezvăluit rețeta de "coaste de porumb", o gustare ideală pentru vară.
Sfaturi utile pentru consumul de fructe uscate. Care sunt cele mai sănătoase fructe uscate și de ce.
Conform unui nou studiu surprinzător, consumul de fructe uscate este legat de reducerea riscului de diabet de tip 2.
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Pentru cei care se luptă cu nopți agitate, acest remediu simplu și delicios poate face minuni.
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Pate de năut cu legume prăjite - cel mai bun pate de post. Rețeta simplă și rapidă din 4 ingrediente banale.
Ce ascunde ciocolata caldă pe care o bei? Zahăr, calorii și... mult mai mult decât crezi. Rețete simple, delicioase și sănătoase.
Lămâie în lapte - de ce să pui lămâie în lapte. Beneficii surprinzătoare și cum să folosești această combinație.