Cel mai bun aliment pentru balonare. Este mai puternic decât ananasul
Deși mulți spun că ananasul este un bun aliment anti-balonare, nu este cel mai puternic aliment cu acest efect magic.
Regina Camilla, soția Regelui Charles, are un regim alimentar regulat. Micul dejun, prânzul și cina copioasă a familiei regale au fost dezvăluite
Ducesa de Cornwall preferă mâncărurile de modă veche.
Regina Camilla duce un stil de viață foarte sănătos alături de soțul ei, Prințul Charles, la casa lor de la țară, Highgrove House din Gloucestershire.
Cuplul regal este cunoscut pentru faptul că îi place să grădinărească și să mănânce mese copioase folosind produse proaspete - o mare parte dintre acestea fiind produse pe proprietatea lor.
Dar v-ați întrebat vreodată ce anume mănâncă Camilla într-o zi pentru a avea acel ten strălucitor și pentru a rămâne atât de în formă și sănătoasă? Apropiații familiei regale au făcut dezvăluiri savuroase.
Vezi și: Regele Charles, obiceiul alimentar nesănătos. Ce greșeală uriașă face monarhul: Îl vede ca pe un lux
Regele Charles își crește propriile găini la Highgrove, așa că nu este de mirare că ouăle proaspete se regăsesc în meniul de mic dejun al cuplului regal.
Potrivit fiului Camilei, Tom Parker-Bowles, mama sa este un mare fan al ouălor omletă, așa că ne imaginăm că este un aliment de bază la micul dejun.
Pagina oficială de Instagram a Clarence House a împărtășit, de asemenea, în mod memorabil, una dintre rețetele preferate de Charles pentru brunch - ouă coapte cu brânză - care arăta absolut delicioasă. Este un început de zi plin de proteine pentru acești doi, notează Hello Magazine.
Mâncatul ecologic este extrem de important atât pentru Charles, cât și pentru Camilla, lucru care este evident în gama largă de produse cultivate la Highgrove, casa lor de la țară.
Cu ocazia unei vizite anterioare în Singapore, Camilla a vorbit despre cât de crucial este să mănânci sănătos și a dezvăluit că își propune să consume cât mai multe grăsimi bune - cum ar fi avocado, pește și migdale, potrivit revistei Woman and Home. Prin urmare, este probabil ca prânzurile ducesei să fie pline de salate proaspete, organice și pește.
Regina Camilla include și lactatele în dieta sa. Cu ocazia unei vizite anterioare pentru a marca lansarea Societății Regale de Osteoporoză din Londra, Camilla a sugerat că tendințele precum ”mâncarea curată” sunt ”cel mai rău lucru de făcut”.
”Este vorba de această dietă ridicolă, tăierea produselor lactate și a tuturor lucrurilor care sunt bune pentru oasele tale”, a spus ea.
Bucătarii personali și membrii familiei ne-au oferit o perspectivă asupra preferințelor Camilei în materie de cină de-a lungul anilor și se pare că sunt mari fani ai mâncării britanice bune și consistente.
”Au fost întotdeauna foarte economi și cumpătați. Dacă făceam friptură de miel și rămâneau resturi, probabil că mergeam și făceam plăcintă (Shepherd's Pie) în seara următoare”, a spus fostul bucătar regal, Carolyn Robb.
Fiul Camilei, Tom Parker Bowles, a vorbit și el anterior despre alegerile culinare ale Camilei.
Scriind în The Big Issue în 2018, Tom a dezvăluit că, în copilărie, mama sa a gătit cine precum tocănițe de pui, fripturi de la măcelarul local, plăcinte tradiționale (Shepherd's Pie), somon la cuptor și puiul prăjit săptămânal.
Alimentele picante puteau fi scoase din meniu. Aol.com a relatat că Tom, fiul reginei Camilla, a declarat la lansarea Fortnum & Mason în SUA că mama sa nu mănâncă iute.
”Îmi plac ardeii iuți, condimentele și usturoiul. Iar Charles și Camilla provin dintr-o generație care nu prea iubește ardeiul iute”, a spus Tom, fiul Reginei Camilla.
Ducesa are o pasiune pentru o gustare extrem de sănătoasă... mazărea crudă. În timpul unei vizite la o școală din Slough, Anglia, Camilla le-a dezvăluit elevilor pasiunea sa pentru mazărea crudă.
”Vă spun ce îmi place cu adevărat - să mănânc mazăre direct din grădină. Dacă o iei direct din păstaie, este delicioasă și foarte dulce. Îmi duc toți nepoții în grădină și petrec ore întregi mâncând mazăre”, le-a spus Regina Camilla elevilor.
Camilla are o slăbiciune pentru un pahar de vin, la fel ca noi toți. Ducesa, despre care se spune că preferă vinul roșu, este președinta Asociației Viticole din Marea Britanie și cu siguranță se pricepe la struguri.
Deși mulți spun că ananasul este un bun aliment anti-balonare, nu este cel mai puternic aliment cu acest efect magic.
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Ce să bei dacă ai glicemia ridicată. 5 bături extraordinare pentru persoanele cu glicemie crescută.
Budinca de chia - super beneficii și idei de rețete cu cele mai bune combinații. 5 rețete delicioase de budincă de chia.
De ce această băutură japoneză a cucerit generația tânără. Iată cum o poți prepara corect și ce beneficii are pentru sănătate.
Medicul nutriționist desființează micul dejun cu ovăz. "Ovăzul nu este pentru oricine".
Alimentele fermentate sunt "super-eroii" care îți întăresc imunitatea și te feresc de virusuri.
Pune o lămâie tăiată în dormitor înainte de culcare și vezi ce se întâmplă peste noapte. Rezultatul de va uimi!
De ce cafeaua nu este întotdeauna cea mai bună alegere dimineața? Iată băutura de 100 de ori mai bună decât cafeaua.
Conform unui nou studiu surprinzător, consumul de fructe uscate este legat de reducerea riscului de diabet de tip 2.
Merită să renunți la zahăr? Uite ce se întâmplă în corpul tău când renunți la zahăr timp de 30 de zile. E uimitor! Ai face asta?
Rețeta de mic dejun ideală pentru pierderea în greutate. O femeie a slăbit 45 de kilograme cu ea.
Rețetă de imuno booster - o băutură plină de vitamine și antioxidanți care crește imunitatea și ajută la topirea kilogramelor în plus.