De ce să nu mai ții roșiile în frigider
Află de ce nu ar trebui să mai păstrezi roșiile în frigider. Uite cum să le depozitezi corect pentru a te bucura de aroma lor naturală.
Ceaiul verde, scorțișoara, kefirul și pudra de cacao sunt patru super-alimente, bogate în antioxidanți, scrie medicinenet.com.
De ce ar fi bine să le consumați, detaliază sursa citată:
Ceaiul verde - matcha, versiunea specială de ceai verde sub formă de pulbere, folosită în ceremonia de ceai japoneză, este foarte sănătoasă. Se dizolvă ușor în băuturi și poate da o aromă aparte produselor coapte; conține antioxidanți.
Kefirul - lapte fermentat cu beneficii probiotice care pot chiar să depășească pe cele ale iaurtului; se găsește în magazine, însă unii oameni preferă să-l producă ei prin cumpărarea de boabe de kefir. Kefirul e folosit la salate, dressinguri, dar și ca bază pentru piureuri.
Scorțișoara - poate stimula sănătatea inimii și chiar poate lupta împotriva sindromului metabolic; o cercetare a descoperit că soiul Ceylon de scorțișoară sau Sri Lanka este printre cele mai puternice alimente antiinflamatoare. Poate fi folosită în cafea, ceai și lapte și pe spuma din latte, la cereale fierbinți și reci, la legume rădăcinoase gătite.
Pudra de cacao pură - modul perfect de scădere a calorii pentru a obține o aromă de ciocolată extraordinară. O puteți folosi în lapte pentru o băutură caldă sau rece.
Află de ce nu ar trebui să mai păstrezi roșiile în frigider. Uite cum să le depozitezi corect pentru a te bucura de aroma lor naturală.
Aceasta este ora exactă la care trebuie să îți bei cafeaua.
Adevărul șocant despre riscurile mortale din baie și de ce nu ar trebui niciodată să iei telefonul cu tine!
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Warren Buffett - lecțiile unui miliardar despre adevărata fericire. Cele 5 lucruri pe care trebuie să le cumperi ca să fii fericit.
De ce nu ar trebui să speli hainele la 40 de grade.
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
Cele 5 greșeli comune pe care le faci în bucătărie și care îți pot îmbolnăvi toată familia.