Ceaiul de ghimbir: beneficii demonstrate științific pentru inimă, imunitate și metabolism
Un ceai vechi de secole face valuri în medicina modernă. Este plin de antioxidanți și previne bolile de inimă și diabetul.
Iată alimentele pe care medicii nutriționiști nu le-ar mânca fie din cauza compoziției lor, fie din cauza modului în care sunt consumate:
* suc proaspăt stors - unii nutriționiști consideră că sucul proaspăt stors, în ciuda faptului că este abia preparat, se poate contamina cu ușurință cu viruși și bacterii atunci când nu avem o igienă adecvată (mâinile și fructele nu sunt spălate sau trec prin mai multe mâini). În același timp, sucul conține o mulțime de zaharuri, care, consumate în exces, pot provoca patologii metabolice, potrivit unui studiu publicat în Critical Reviews in Clinical Laboratory Sciences.
* carne mediu făcută - ar putea fi contaminată cu Echerichia coli, Salmonella și alte bacterii.
* lapte proaspăt muls - produsele nepasteurizate - cum ar fi laptele proaspăt muls - pot fi dăunătoare sănătății. Există un risc ridicat ca acestea să fie contaminate cu bacterii precum Listeria monocytogenes. Listerioza, cauzată de această bacterie, poate provoca meningită, pneumonie și avort spontan.
* mezeluri - cercetările au arătat că mezelurile conțin nitrați cauzatori de cancer. În plus, 1 kilogram de cârnați conține aproximativ 40% mai multă sare și 50% mai multă grăsime decât 1 kilogram de carne de vită crudă. Prin urmare, este important să eviți consumul lor des și în cantități mari.
* fructe și legume gata tăiate - în supermarketuri, la mare căutare sunt fructele și legumele gata tăiate și ambalate. Însă, nu trebuie uitat că bacteriile, virusurile și ciupercile sunt microscopice și că nu toată lumea se spală pe mâini, se arată într-un material DC Medical.
Un ceai vechi de secole face valuri în medicina modernă. Este plin de antioxidanți și previne bolile de inimă și diabetul.
Acest condiment care te protejează de infecții, reglează glicemia și te scapă de tuse, are efect antibacterian și antiinflamator.
Fructul care arde grăsimile. Stimulează pierderea în greutate cu 200%. Oferă și protecție cardiacă.
Această plantă medicinală veche de 2.000 de ani ar putea fi cheia pierderii în greutate. Arde grăsimile rapid și fără efort.
Acest compus natural previne degradarea creierului și îi oferă un scut protector.
O plantă banală din grădină ar putea vindeca inflamațiile intestinale.
Balonarea dispare rapid cu acest ceai. Este alegerea perfectă dacă nu îți place ghimbirul.
Cea mai bună băutură care spală și curăță ficatul gras.
Această plantă îți detoxifică ficatul și îți îmbunătățește digestia. O ai deja în casă!
Această legumă comună reduce glicemia cu până la 50%.
Frunzele de portocale nu sunt doar un adaos parfumat pentru ceaiuri, ci ascund beneficii remarcabile pentru sănătate.
Acest ulei reduce semnificativ inflamația din organism. Pur și simplu mătură deșeurile.