Floricelele, cât de sănătoase sunt. Cum ar trebui mâncate

Floricele FOTO: pixabay

Specialiști de la Asociația Americană a Inimii avertizează legat de modul în care sunt consumate floricele. Cele de la cinematograf, diferite de cele făcute acasă, conțin mult mai multă sare - care crește riscul de hipertensiune, AVC și alte boli cardiovasculare. Bogate în fibre, floricele conțin polifenoli - antioxidanți care au fost legați de o mai bună circulație a sângelui și de sănătatea digestivă, și de un risc mai mic de anumite tipuri de cancer.

Mai multe recomandări ale experților americani, AICI.

Cum puteți ține sarea (din alimentație) sub control puteți afla de AICI, dar și de ce substanțe toxice conțin ambalajele de popcorn - AICI.

Articole similare

Alimente care îți curăță ficatul în 3 zile

11 mar 2025, 13:25
În doar 3 zile, aceste alimente miraculoase îți pot curăța ficatul de toxine și îți pot îmbunătăți sănătatea radical! Nu ignora acest secret ascuns. Așa îți detoxifici ficatul...