Alimentele care reduc inflamația în două săptămâni. Medicii le recomandă
Aceaste alimente reduc inflamația în două săptămâni, spun medicii.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic afirmă că un fructe exotic, cu puține calorii te ”scapă” de pofta de dulce.
”Dacă mi-ar fi spus cineva că o smochină poate să mă surprindă, nu l-aș fi crezut. Recunosc că nu am știut, există smochine albe. Față de smochina clasică (violet), cea albă este mai puțin dulce, are o aromă fructată și un miez portocaliu, precum gemul de caise”, notează Mihaela Bilic pe Instagram.
Aceasta subliniază plusurile consumului de smochine: efect laxativ dat de conținutul mare de pectine (fibre solubile) și sâmburii mici (fibre insolubile); indice glicemic mediu (IG=50), satisfac pofta de dulce și pot fi consumate în diabet sau cura de slăbire; aport crescut de minerale (potasiu, calciu, fosfor, magneziu) în special pentru sportivi.
În ce privește minusurile, medicul Bilic arată că smochinele conțin aproape 20% fructoză, adică zahăr, nu au vitamina C cum au alte fructe.
Aceaste alimente reduc inflamația în două săptămâni, spun medicii.
Crezi că mănânci sănătos? S-ar putea să te înșeli. Nu mai consuma aceste alimente! Medicii trag un semnal de alarmă!
Aceste 4 alimente trebuie evitate dacă ai hipertensiune arterială.
Cine nu ar trebui să slăbească. Riscurile sunt uriașe. Se poate ajunge chiar la deces.
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.