De ce să pui puțină lămâie peste cartofii prăjiți sau copți. Trucul pe care îl vei adora
De ce să pui puțină lămâie peste cartofii prăjiți sau copți. Lămâia face minuni. Te vei îndrăgosti de această combinație.
1. Muguri de pin
Sunt o gustare foarte hrănitoare, care taie pofta de mâncare.
"Este foarte nutritiv şi grăsimile sănătoase din mugurii de pin taie pofta de mâncare, ceea ce face această gustare o soluţie ideală pentru snack-ul de dinainte de cină.", a scris Cori Grămescu pe Facebook.
"Preparare: 125 g caju şi 80 g muguri de pin se lasă la hidratat 4-12 ore, se spală bine şi se pun în blender împreună cu 5 roşii uscate, un căţel de usturoi, 2 linguri tahini, zeamă de la o jumătate de lămâie, un praf de sare şi o ceşcuţă de apă, care se adaugă treptat.
Se mărunţeşte compoziţia până ajunge o pastă fină, amestecând din când în când cu blenderul oprit. Ies cam 6-8 porţii din cantitatea de mai sus.", a precizat nutriționistul.
De asemenea, și ouăle, cartofii, urda și carnea se află în topul alimentelor care țin de foame mai mult timp și taie pofta de mâncare.
1. Ouă
Ouăle sunt o sursă excelentă de proteine, indicate atunci când vrei să mănânci ceva sățios.
2. Cartofi
Dacă îi gătești corect, cartofii sunt excelenți în curele de slăbire. Gătit corect înseamnă copt sau fiert în coajă, apoi răcit. Prin acest proces termic, amidonul se transformă în amidon rezistent, care acționează ca o fibră alimentară, adică reglează digestia. Plus că are doar 80 de kcal la 100 de grame, adică foarte puțin.
3. Urdă
Urda este un super-aliment, cu cel mai mic conținut de cazeină, acea enzimă din lapte pe care sistemul digestiv uman are probleme să o descompună.
4. Carne
De pui (de casă) sau de curcan, făcută la grill sau cuptor, nu prăjită. Carnea este bogată în proteine și grăsimi bune, de care organismul are nevoie pentru a se instala senzația de plin.
De ce să pui puțină lămâie peste cartofii prăjiți sau copți. Lămâia face minuni. Te vei îndrăgosti de această combinație.
Efectele negative ale apei cu lămâie. Ce se întâmplă dacă bei prea multă apă cu lămâie sau prea multă limonadă.
Ce se întâmplă în corp atunci când mănânci ardei copți. Detaliul pe care trebuie să-l știi înainte să mai consumi ardei copți.
Conform unui nou studiu surprinzător, consumul de fructe uscate este legat de reducerea riscului de diabet de tip 2.
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.
Acest aliment sănătos reduce riscul apariției demenței. De altfel, previne și alte boli asociate cu îmbătrânirea.
Cum faci ciorbă de pui a la grec. Iată varianta cremoasă și ușor acrișoară. E ideală pentru zilele răcoroase
Deși mulți spun că ananasul este un bun aliment anti-balonare, nu este cel mai puternic aliment cu acest efect magic.
Sfaturi utile pentru consumul de fructe uscate. Care sunt cele mai sănătoase fructe uscate și de ce.
Laura Cosoi a dezvăluit rețeta de "coaste de porumb", o gustare ideală pentru vară.
Turtele dulci sunt un desert clasic, care ne amintesc de sărbători, copilărie și momentele petrecute cu cei dragi.
Asta se întâmplă dacă congelezi fructele și legumele. Răspunsul medicilor te va pune pe gânduri.
Acestea sunt cele 6 alimente care te ajută să ieși la baie și să ai un tranzit intestinal normal și bun.