Mâncatul la momentul potrivit, mai important decât somnul pentru sănătatea inimii
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
O masă de bază pentru construirea musculaturii este aceea formată din pui cu orez și broccoli. Puiul este popular printre persoanele care încearcă să piardă grăsime și să câștige mușchi, deoarece este una dintre cele mai slabe opțiuni de proteine și este, de asemenea, bogată în leucină.
Leucina este un aminoacid esențial și, de asemenea, un aminoacid cu lanț ramificat. S-a dovedit a fi unul dintre substanțele nutritive cele mai benefice în construirea mușchilor. O porție de piept de pui conține 10 grame de leucină.
Potrivit unui studiu publicat în Jurnalul American de Fiziologie, consumul de proteine și leucina izolată după un antrenament stimulează mai bine creșterea musculară comparativ cu consumul de carbohidrați la bărbați.
Similar pentru femei, aportul de leucină s-a dovedit a fi un predictor major al creșterii musculare, potrivit unui studiu publicat în mai 2018 în The American Journal of Clinical Nutrition.
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Supa de oase promite detoxifiere, piele perfectă și articulații sănătoase, dar ce spune știința? Este un "elixir" sau doar o modă virală?
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.
Aceaste alimente reduc inflamația în două săptămâni, spun medicii.