Nu mai mânca asta! 5 alimente pe care medicii le evită cu orice preț
Crezi că mănânci sănătos? S-ar putea să te înșeli. Nu mai consuma aceste alimente! Medicii trag un semnal de alarmă!
Dacă doriți să pierdeți kilogramele în plus și mai ales grăsimea de burtă, considerată a fi cea mai nesănătoasă, ar trebui să verificați produsele alimentare și aportul acestora. Produsele alimentare încărcate în grăsimi saturate, carbohidrați rafinați și zahăr sunt motivul principal pentru care aveți o burtă proeminentă. Dieta este de cea mai mare importanță atunci când vine vorba de pierderea grăsimii viscerale (periculoase) din abdomen.
Grăsimea viscerală este o acumulare de țesut adipos intraabdominal. Acest tip de grăsime se află în jurul principalelor organe, inclusiv ficatul, pancreasul și rinichii. Dacă nivelurile de grăsime continuă să se acumuleze, acest lucru poate duce la multe boli care pun viața în pericol, cum ar fi atacurile de cord și accidentul vascular cerebral. Deci, primul și cel mai important pas ar trebui să fie reducerea sau oprirea consumului de alimente procesate, dar și alcoolul și fumatul, printre altele.
Astăzi vorbim despre modul în care un ulei de gătit poate veni în salvarea noastră și nu este altceva decât foarte sănătos și versatil: uleiul de cocos. Pentru cei neinițiați, nuca de cocos și toate formele sale, inclusiv uleiul, intră în categoria unui superaliment, deoarece oferă mai multe beneficii pentru sănătate. Conținutul de acizi grași vitali din uleiul de cocos poate avea efecte pozitive asupra corpului nostru, inclusiv pierderea de grăsime, sănătatea inimii, funcții mai bune ale altor organe. Uleiurile vă pot ajuta să pierdeți chiar și grăsimea abdominală și excesul de greutate.
Factor MCT
Trigliceridele cu lanț mediu (MCT) măresc numărul de calorii arse de corp. O altă parte bună a uleiurilor pe bază de MCT este că, de asemenea, reduc semnificativ senzația de foame, ținându-ne astfel departe de caloriile nedorite. Uleiul MCT duce la pierderea în greutate, deoarece același lucru duce la creșterea consumului de energie și la oxidarea lipidelor.
Crește colesterolul bun
Uleiul de cocos are grăsimi naturale saturate care cresc nivelul de colesterol HDL (bun) din organism și poate reduce și nivelul de colesterol LDL (rău). Și același lucru duce indirect la pierderea de grăsime.
În afară de includerea uleiului de nucă de cocos în dietă, ar trebui să aveți o dietă sănătoasă și bine echilibrată și să o completați cu cel puțin 30 de minute de activitate fizică pentru a scăpa de grăsimea abdominală. De asemenea, ar trebui să rețineți că uleiul de cocos, ca toate grăsimile, este, de asemenea, bogat în calorii. Așadar, utilizați-l în cantități mici și țineți evidența aportului de calorii.
Atenție: Consultați medicul înainte de a începe să includeți ulei de cocos în dieta dumneavoastră.
Crezi că mănânci sănătos? S-ar putea să te înșeli. Nu mai consuma aceste alimente! Medicii trag un semnal de alarmă!
Crezi că mănânci corect? Adevărul cutremurător despre dieta sănătoasă care îți poate distruge inima
De ce are nevoie corpul nostru de zahăr: mai mult decât un gust dulce. Cum să consumi zahăr în mod sănătos.
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Ai încercat totul ca să slăbești și tot nu funcționează? Nutriționiștii spun că acest aliment banal din bucătărie e cheia!
Aceste 4 alimente trebuie evitate dacă ai hipertensiune arterială.
Acestă legumă scade hipertensiunea arterială și previne degradarea creierului.
Cine nu ar trebui să slăbească. Riscurile sunt uriașe. Se poate ajunge chiar la deces.
După 50, corpul tău are nevoie de altceva – află ce alimente te ajută să eviți durerile și accidentările! Cum îți poate proteja dieta mușchii și oasele!
Alimentele care îți sprijină apărarea naturală a organismului. Ce rol joacă alimentele în stimularea sistemului imunitar.