
Medicii nutriționiști ne sfătuiesc să consumăm fructe, legume, dar și să folosim condimente, bogate în antioxidanți care cresc rezistența corpului în lupta cu infecțiile...
Medicul nutriționist Marilena Murguleț recomandă ca din dieta noastră să nu lipsească alimentele crude pe care să le combinăm cu ceaiuri calde.
”Antioxidanții sunt vitamine A, C, E, minerale, seleniu și zinc, antioxidanți complecși, cum ar fi acidul alfa lipoic sau coenzima Q10, de care am auzit cu toții și pe care le găsim, în special, în legume și fructe. (…) În sezonul rece, ne place aroma de scorțișoară, de cuișoare, ghimbirul, nucșoara, turmericul, care au o capacitate antioxidantă foarte puternică”, a declarat Marilena Murguleț, potrivit Antena3.
Noutăți
-
7 lucruri pe care să NU le spui cuiva cu anxietate14.07.2025, 09:07
-
Punctul de pe mână care îți calmează instant durerea de cap14.07.2025, 08:27
-
Planta pe care o ai în grădină și nu știai că vindecă ficatul13.07.2025, 15:48
-
Cancerul îți topește vasele de sânge ale mușchilor. Ce s-a descoperit13.07.2025, 15:04
-
Cele mai citite
-
-
De ce a murit Mihai Leu. Mesajul transmis de prof. dr. Irinel Popescu02.07.2025, 13:56
-
-
-
Articole similare
Canada anulează acordul pentru fabricarea vaccinurilor Novavax Covid-19
12.03.2025, 09:37
Moderna retrage aprobarea vaccinului combinat gripă - COVID
23.05.2025, 12:33
XEC, noua variantă COVID. Se răspândește rapid
16.09.2024, 08:42
300x250
300x250