Abonament sau asigurare de sănătate privată: avantaje și dezavantaje. Dr. Mădălina Buculei explică diferența dintre ele

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Dr. Mădălina Buculei, Director Medical, SANADOR, a fost prezentă la  Conferinţa „Quo Vadis 2022! Ediţia 4 Asigurări private sănătate, soluție pentru finanțarea sănătății”, unde a vorbit despre avantajele asigurării de sănătate privată, față de abonamentul de sănătate.

Dr. Mădălina Buculei, Director Medical, SANADOR, a vorbit la  Conferinţa „Quo Vadis 2022! Ediţia 4 Asigurări private sănătate, soluție pentru finanțarea sănătății” despre care sunt avantajele sistemului privat de sănătate și ale unei asigurări de sănătate privată.

„Asigurările private oferă acces la mai multe clinici private din București și din țară și, în funcție de varianta financiară aleasă, pot acoperi orice act medical, inclusiv spitalizările, fiind uneori excluse condițiile medicale preexistente. Prin comparație, abonamentele de sănătate oferă acces la un furnizor unic de sănătate, iar abonatul beneficiază în general doar de un discount la intervenții chirurgicale și la spitalizare”, a precizat ea.

Pe de altă parte, mai arată directorul SANADOR, abonametul e sănătate nu are la fel de multe beneficii.

„Din punctul nostru de vedere, al SANADOR, noi suntem într-un parteneriat pe termen lung cu asiguratorii privați și credem că serviciile medicale spitalicești precum și investigațiile de ambulator costisitoare pot fi acoperite numai de asiguratori, care au sisteme de asigurare a riscului, în comparație cu abonamentele, care au un unic mod de a evita riscul, și anume evitarea programărilor în baza abonamentului”, a explicat ea.

Mai multe detalii găsiți în materialul video atașat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel