Când se strică mierea? Mituri și realități despre acest super-aliment
Deși este cunoscută pentru proprietățile sale nutritive și durabilitatea sa impresionantă, mierea nu este imună la deteriorare.
Carmen Brumă a făcut un mic ghid pentru cei care vor să-și guste din toate preparatele de Paște și să nu se îngrașe. Iată trei din cele șase recomandări pe care ea le face:
1. Gustă din fiecare preparat la care pofteşti o singură dată pe zi, dar nu seara.
2. Mănâncă 3 mese principale care să conţină proteină animală şi salată din legume proaspete.
3. Mănâncă desertul la sfârşitul mesei, nu între mese sau în loc de masă, astfel încât impactul glicemic să nu fie atât de mare. Excepţia este masa de seară la care te abţii de la desert.
Toate sfaturile acesteia le puteți citi pe DC News.
Deși este cunoscută pentru proprietățile sale nutritive și durabilitatea sa impresionantă, mierea nu este imună la deteriorare.
De ce are nevoie corpul nostru de zahăr: mai mult decât un gust dulce. Cum să consumi zahăr în mod sănătos.
Acestă legumă scade hipertensiunea arterială și previne degradarea creierului.
Supa de oase promite detoxifiere, piele perfectă și articulații sănătoase, dar ce spune știința? Este un "elixir" sau doar o modă virală?
Aceste 4 alimente trebuie evitate dacă ai hipertensiune arterială.
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.
5 trucuri psihologice care păcălesc creierul să slăbească fără să îți dai seama.
După 50, corpul tău are nevoie de altceva – află ce alimente te ajută să eviți durerile și accidentările! Cum îți poate proteja dieta mușchii și oasele!