Băutură din cereale, ideală pentru gravide. Carmen Brumă: Poate fi consumată în orice moment al zilei

Carmen Brumă a înlocuit cafeaua pe care obișnuia să o bea cu o băutură din cereale. Este o soluție foarte bună pentru cei care nu vor sau nu au voie să consume cofeină, de exemplu cardiaci, femei gravide sau care alăptează, hipertensivi sau copiii mai mari. 

"Eu am acumulat în sarcină 10 kilograme controlându-mi cu atenție meniul și făcând sport moderat, am născut natural la 37 de ani un copil de 3,400 kg iar în 2 luni și jumătate după naștere mi-am recuperat silueta. După amiaza, când nivelul meu de energie scade și am nevoie de un mic ajutor, am înlocuit cafeaua pe care obișnuiam să o beau cu o băutură din cereale. E o soluție foarte bună pentru cei care nu vor sau nu au voie să consume cofeină, de exemplu cardiaci, femei gravide sau care alăptează, hipertensivi sau copiii mai mari. Conține un amestec de cereale, orz, secară, cicoare și sfeclă de zahăr și are o tradiție și o rețeta neschimbată de 47 de ani. E o sursă de fibre, vine cu doar 14 cal pe porție, poate fi consumată în orice moment al zilei și nu continue conservanți sau aditivi artificiali. Se prepară foarte ușor și poate fi combinată cu diverse ingrediente. 

Cum se preparară băutura din cereale

 

CAFEA VANILATĂ

INGREDIENTE

2 lingurițe de INKA

O jumătate de păstaie de vanilie

2 lingurițe de miere

30 ml lapte încălzit

200 ml apă fierbinte

Se răzuie pastaia de vanilie și se pune în cană peste 2 lingurițe de INKA. Se adaugă apă fierbinte și laptele încălzit peste. Adăugați mierea când amestecul se mai răcește până la aproximativ 40 grade C.", a scris Carmen Brumă pe blogul ei. 

Citește și Cafeaua în timpul sarcinii, cum afectează creierul fătului: probleme de comportament și deficit de atenție, mai târziu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel