Un studiu arată că fructele uscate sunt legate de reducerea riscului de diabet de tip 2
Conform unui nou studiu surprinzător, consumul de fructe uscate este legat de reducerea riscului de diabet de tip 2.
Ai nevoie de:
4 morcovi mari
½ cană ulei de măsline extravirgin
½ -1 cățel de usturoi
1-2 linguri suc de lămâie
½ linguriță sare
1 vârf de piper negru
1 linguriță de mărar proaspăt
1 mână de roșii uscate rehidratate (opțional)
Mod de preparare
Pune morcovii la fiert cu un praf de sare, până se înmoaie. După ce au fiert bine, scoate-i din apa fierbinte direct într-un vas cu apă rece cu gheață.
Cu un blender amestecă morcovii împreună cu restul ingredientelor, până ce obții o textură dulce și cremoasă. Reglează consistența pateului cu ulei.
Ornează cu mărar tocat deasupra.
Citește și Negresă cu gem, cea mai simplă rețetă. Atât de delicioasă, încât nimeni nu va crede că este de POST!
Conform unui nou studiu surprinzător, consumul de fructe uscate este legat de reducerea riscului de diabet de tip 2.
Sportivii de la Jocurile Olimpice 2024 au fost înnebuniți după brioșele cu ciocolată din sala de mese. Care e secretul lor.
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Metoda secretă pentru a menține mărarul și pătrunjelul proaspete săptămâni întregi.
Rețeta de mic dejun ideală pentru pierderea în greutate. O femeie a slăbit 45 de kilograme cu ea.
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Secretul pateului vegetal. Ingredientul cheie care îl face delicios. Rețeta e gata în 15 minute.
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.