Anamaria German, accident cumplit: Am paralizat pe loc, pe viață

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria German - Foto: Freepick
Anamaria German - Foto: Freepick

O celebră cântăreață de muzică populară a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei... accidentul care a lăsat-o în scaun cu rotile.

Cântăreața de muzică populară Anamaria German a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei, atunci când, în urma unui accident, a rămas în scaunul cu rotile.

Anamaria German este un model de voință pentru toată lumea. A fost la un pas de moarte, după ce abia cunoscuse succesul în muzică.

Cântăreața de muzică populară Anamaria German a trecut prin momente de coșmar, în urmă cu nouă ani. Artista a suferit un accident cumplit, care a imobilizat-o în scaunul cu rotile. Ulterior, Anamaria a urmat multe tratamente pentru a-și recupera din funcții. 

Cântăreața a povestit că își amintește și acum detaliile înfiorătoare din noaptea accidentului, spunând că totul s-a petrecut atunci când șoferul a pierdut controlul volanului.

"Despre accidentul din seara respectivă, îmi amintesc mai bine decât șoferul. Veneam de la eveniment, stăteam în partea din spate. El a pierdut controlul mașinii pe carosabilul ud, pentru că plouase toată noaptea. Ne-am izbit de trei ori, ultima oară, de fapt, am rămas într-un stâlp.

Cei doi din față, adică el și cu o prietenă nu au pățit nimic, iar eu pe bancheta din spate la un moment dat am căzut și gâtul mi s-a dus în față mai mult decât ar fi permis coloana vertebrală. Mi-a secționat măduva în totalitate, am paralizat pe loc, nu am putut să-mi mișc mâinile deloc, am avut mâna ruptă, craniul fracturat", a spus Anamaria German pentru "Acces Direct", în urmă cu ceva timp.

Anamaria German: Am rămas paralizată pe viață

Artista a povestit că viața ei s-a schimbat complet în urma accidentului. A vrut să recurgă la mai multe operații, însă medicii au fost foarte rezervați. 

"Au trecut 9 ani, în 31 mai. Au fost atât de plini, încât mi se pare că a trecut o viață. Mi-ar trebui zile să vorbesc despre ei – un accident rutier în care eu am fost singura victimă. Da, am rămas paralizată pe viață, dar în timp făcând multă recuperare am recăpătat unele funcții", a declarat Anamaria German pentru fanatik.ro

"Când ești disperat și nu cunoști mai nimic, te legi de orice, chiar cu riscuri"

Cântăreața de muzică populară a mărturisit că intervenția chirurgicală era foarte costisitoare și nici nu avea garanția că va avea rezultate bune.

"Da, era vorba de o operație, care era și foarte costisitoare, dar ulterior, am înțeles că nimeni nu te operează cu garanții, iar în acel moment, au fost câteva clinici ce cereau bani, fără să aibă vreo asumare. În timp am înțeles cum funcționează și toată treaba asta cu acei agenți care recrutează oameni.

Făcând și cercetări în clinicile de specialitate, vorbesc și cu alți pacienți ca mine, am înțeles că momentan nu există vreo operație sigură, vreo metodă ce ne ar pune pe picioare pe cei în situația mea. La început când ești disperat și nu cunoști mai nimic, te legi de orice, chiar cu riscuri", a mai spus artista.

Anamaria German a recunoscut că familia i-a fost aproape în cele mai grele momente.

"Tot timpul familia mi-a fost alături, ei m-au sprijinit cel mai mult. Suntem foarte uniți, ne sprijinim reciproc", a spus cântăreața.

Vedeta a precizat că nu a mers la psiholog și speră într-o minune de la Dumnezeu.

"Nu, nu am mers la psiholog – medicii nu cred pentru că am vid pe coloană, dar eu zic că Dumnezeu poate face o minune", a mai spus ea, potrivit Spectacola.ro.

"Ei știau eu o să mor, i-au lăsat rând pe rând pe toți să mă vadă. Eram albă, ca un om mort"

 

Potrivit spuselor ei dintr-un interviu mai vechi, durerile și operațiile prin care au trecut după impactul dezastruos au fost inumane. A fost rasă în cap, a fost cusută pe viu și  fost supusă unei intervenții chirugicale ce a durat aproximativ 12 ore. Pesimiști, având în vedere starea ei de sănătate, cei de la spital ar fi informat-o pe mama artistei cu privire la existența serviciului de pompe funebre, crezând că Anamaria German va muri.

"M-au ras în cap și au început să mă coase pe viu. După operația care a durat în jur de 12 ore, îi explicau mamei că este serviciul de pompe funebre, pentru că există un cheag de sânge care se îndreaptă spre inimă, că ei nu mai au cum să intervină chirugical pentru că aveam o anestezie și o operație foarte grea.

Îi spuneau să se aștepte la ce-i mai rău, dacă mă vor deconecta de la transfuzia de sânge și de aparate, practic mor, mă vor ține patru ore la Terapie Intensivă, după care vor trebui să mă bage în salonul de morgă”, a continuat ea.

Din fericire, Dumnezeu a salvat-o în ultima clipă. Cântăreața a povestit că după ce persoanele dragi au vizita-o pentru a-și lua rămas-bun, Anamaria German a deschis ochii, lăsându-o pe toți muți de uimire.

"Pentru că ei știau eu o să mor, i-au lăsat rând pe rând pe toți să mă vadă. Eram albă, ca un om mort. La un moment, când m-au văzut toți, am deschis ochii", a mai spus vedeta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel