BREAKING NEWS: Vlad Voiculescu și-a publicat diploma și certificatul care i-o recunoaște în România!

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Diploma lui Vlad Voiculescu. Foto: Facebook
Diploma lui Vlad Voiculescu. Foto: Facebook
Certifcatul care-i atestă diploma lui Vlad Voiculescu. Foto: Facebook
Certifcatul care-i atestă diploma lui Vlad Voiculescu. Foto: Facebook
  • Diploma lui Vlad Voiculescu. Foto: Facebook
  • Certifcatul care-i atestă diploma lui Vlad Voiculescu. Foto: Facebook

La o săptămână după scandalul legat de diplomele sale, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu a publicat o diplomă și certificatul prin care Ministerul Educației i-o recunoaște! 

Diploma obținută în 2011 la Viena este recunoscută de Centrul Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor din Ministerul Educației, la 22 ianuarie 2016. 

Certificatul arată că: „se atestă că diploma de studii, eliberată de Vienna University of Economics and Business, Republica Austria, la data de 04.10.2011, domnului Vasile-Voiculescu Vlad se echivalează cu diplomă de master, în domeniul administrarea afacerilor, specializarea administrarea afacerilor. 

Prezentul atestat, cuprinde și ciclul de licență pentru care nu i s-a eliberat o diplomă distinctă, conferă aceleași drepturi cu cele obținute de absolvenții instituțiilor de învățământ superior similare, acreditate, din România și este valabil cu prezentarea diplomei menționate mai sus, în original”. 

Ministrul Vlad Voiculescu și-a publicat diploma și certificatul pe pagina de Facebook, cu un mesaj simplu: „No further comment”. („Fără niciun alt comentariu”)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel