Cetățeni români și chinezi, în carantină în Galați

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Mai mulți cetățeni români și chinezi întorși de curând din China sunt în carantină, în Galați. Niciu are semne de boală până acum.                                                                                             

Un număr de 13 persoane, dintre care cinci cetăţeni chinezi şi opt români, veniţi în Galaţi, din China, sunt ţinuţi în carantină la domiciliu, informează, joi, Direcţia de Sănătate Publică(DSP) Galaţi.

Potrivit sursei citate, cele 13 persoane au ajuns în Galaţi începând cu 29 ianuarie, patru dintre acestea au sunat la 112 şi au cerut să fie consultate de echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Galaţi, fiind îndrumate să se adreseze DSP Galaţi.

Printre cei care au sunat la 112 s-au aflat un tânăr din Galaţi şi o tânără chineză care au cerut adeverinţe medicale din care să reiasă că sunt sănătoşi, în contextul în care adeverinţele le-ar fi fost necesare pentru înscrierea la cursurile universitare.

"Nicio persoană dintre cele monitorizate nu prezintă deocamdată semne de boală. Totuşi, aşa cum prevăd procedurile, ele sunt ţinute la domiciliu", a explicat DSP Galaţi, potrivit agerpres.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel