COVID-19: Germania va propune administarea unei doze de rapel pentru bătrânii care nu au făcut vaccin cu ARN mesager

Dana Lascu |
Data publicării:
Campanie vaccinare
Campanie vaccinare

Germania va propune de la 1 septembrie administrarea unei doze de rapel de vaccin COVID-19 pentru categoriile vârstnice şi vulnerabile, precum şi persoanelor care nu au făcut un vaccin de tip ARN mesager, a decis luni Ministerul Sănătăţii.

Germanii în vârstă sau din categoriile de risc care nu au făcut vaccin COVID-19 de tip ARN mesager (mARN) vor face, probabil, o a treia doză de acest tip în toamnă.

„Vaccinările rapel vor fi efectuate cu unul dintre cele două vaccinuri tip ARN mesager (Pfizer sau Moderna, n.r.) ”, indică Ministerul Sănătății din Germania, potrivit căruia această decizie este „în interesul îngrijirii medicale preventive”. 

Reprezenetanții Ministerului au anunțat că pentru acestă deciziei se iau în considerare preocupările cu privire la „răspuns imunitar redus sau în declin rapid” la persoanele vulnerabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel