Curtea de Apel București a anulat restricțiile privind pelerinajele religioase. Decizia, însă, NU poate fi aplicată!

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Sancțiune     Foto: Designed by Freepik
Sancțiune Foto: Designed by Freepik

Curtea de Apel București a anulat restricțiile impuse pentru participarea la pelerinajele religioase. Decizia însă nu e definitivă și nici nu poate fi pusă în aplicare. 

Curtea de Apel a decis anularea restricțiilor privind participarea oamenilor la pelerinaje religioase, inclusiv cele organizate în alte orașe. Decizia Curții nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. 

Chiar și dacă ar fi definitivă, decizia magistraților n-ar putea fi pusă în aplicare. Asta pentru că în acțiunea de la Curtea de Apel au fost contestate doar restricțiile impuse prin ordin de ministru. Or, restricția de a participa la pelerinaje religioase figurează și într-o Hotărâre de Guvern, care nu a fost atacată prin această acțiune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel