Dan Cruceru: NU! NU! Nu aș putea să fac așa ceva! Am un statut! Am făcut poate cea mai curată emisiune de monden din România

Angela Sabău |
Data publicării:
Dan Cruceru
Dan Cruceru

Multă vreme, Dan Cruceru, prezentatorul Survivor de la Kanal D, reality-ul ce a ținut milioane de români cu sufletul la gură, s-a ocupat de subiectele mondene.

După ce a făcut jurnalism politic, Dan Cruceru a trecut la emisiuni mondene. Despre acest subiect, ziaristul a vorbit într-un interviu pentru DC News.

DC News: Multă vreme ai prezentat știri și emisiuni mondene. Ți se pare că mondenul a căzut mult prea jos față de vremea când făceai astfel de subiecte? S-a ajuns mult prea departe în acest domeniu și simți că se poate face și monden ”curat”?

Dan Cruceru: Când am trecut pe monden, am creat la Prima tv, împreună cu o echipă suberbă, Focus Monden. A fost, poate, cea mai curată emisiune de monden din România. Și am reușit să facem...

Citește continuarea interviului pe DC NEWS

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel