DEZASTRU TOTAL pentru o zodie în august! Sunteți primii afectați!! E cel mai important MESAJ

Georgiana Ioniță |
Data actualizării: | Data publicării:

O zodie primește un mesaj extrem de important pentru luna august.

Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a vorbit despre cea mai afectată zodie, din punct de vedere profesional, în luna august.

„Sunteți primii afectați! O să aveți senzația că stați pe loc. Aveți o tensiune interioară uimitoare. Nu vă ajută. Dacă nu o ponderați, discuțiile și certurile cu șefii, superiorii nu vor fi plăcute și vor duce poate și la vorbe mai urâte. Aveți grijă!”
Mai mult, astrologul avertizează că acest semn zodiacal ar putea să aibă probleme la serviciu dacă sunt puși pe ceartă și le recomandă să facă sport pentru a înlătura tensiunea. Află de pe DC News care este zodia care va fi pusă la grele încercări în luna August. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel