Dormi noaptea cu ușa de la dormitor deschisă? Motivul înfricoșător pentru care nu ar trebui să mai faci asta

Cătălina Burghelea / 17 feb 2021 / 10:33

Există câteva motive pentru care ar trebui să faci din închiderea ușii noaptea un obicei, cel mai important fiind faptul că îți protejează somnul.

1. Vei avea șanse mai mari să supraviețuiești unui incendiu

Dacă lași ușa dormitorului deschisă când mergi la culcare și există un incendiu, s-ar putea răspândi mai repede în camera ta. O ușă închisă îți va oferi răgazul să te salvezi din calea focului. În plus, fumul toxic nu se va răspândi la fel de ușor.

2. Blochează zgomotul 

Dacă locuiești într-un mediu zgomotos, probabil că îți este greu să adormi noaptea. Soluția este închiderea ușii de la dormitor, chiar dacă nu ești obișnuit să faci asta. În plus, o ușă închisă te va feri de sunetele colegilor de cameră care bântuie prin casă.

3. Crește șansele de a reacționa mai repede în cazul unei spargeri

O ușă închisă îți poate oferi ocazia să acționezi rapid, dacă auzi că cineva ți-a spart casa sau este pe cale să o facă. Poți suna la poliție, fără ca hoțul să știe că este cineva în casă. 

4. Potrivit Feng Shui, o ușă închisă păstrează energia pozitivă în interior

Unul dintre principiile Feng Shui despre dormitoare este să eviți să dormi cu ușa deschisă, pentru a nu pierde energia pozitivă din interior. O ușă închisă îți va oferi un sentiment de siguranță. 

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy