Dr Andrei Baciu, ANUNȚUL ZILEI: La 1 iunie putem ridica restricțiile!

Dana Lascu |
Data publicării:
Andrei Baciu. Foto: Facebook
Andrei Baciu. Foto: Facebook

Dr Andrei Baciu, secretarul de stat căruia prim-ministrul i-a delegat interimar atribuțiile la Ministerul Sănătății, a anunțat că România ar putea scăpa de restricții începând cu 1 iunie.

„Este esențial să le putem oferi tuturor pacienților din România, serviciile medicale de care au nevoie, pentru că vedem că acest virus are un impact extraordinar de mare și practic, nu cruță pe nimeni. Vești bune ca urmare a acestor demersuri sunt că, totuși, au fost identificate foarte repede câteva paturi suplimentare.

În 2-3 zile au fost identificate și operaționalizate deja 12 paturi. Alte 73 de paturi au fost identificate și se caută soluții asfel încât să fie operaționalizate cât mai repede și toate aceste lucruri, la pachet cu ritmul accelerat cu care se desfășoară vaccinarea.

Practic, dau un trend care s-a stabilizat. Aproape că intră pe o fază descendentă, ceea ce este îmbucurător, pentru că ușor-ușor, putem să ne apropiem de orizontul pe care domnul premier l-a dat, 1 iunie, când putem să ne gândim la o ridicare a măsurilor și la încă un pas mai aproape de o viață normală pe care o așteptăm cu toții, de foarte mult timp”, a anunțat Andrei Baciu, duminică, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel