Gripa suspendă cursurile din mai multe școli

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Școală
Școală

Gripa suspendă cursurile din mai multe școli din țară. Asta înseamnă că 2.555 de elevi nu merg temporar la cursuri.

Gripă, școli. Suspendarea parţială sau integrală a cursurilor în mai multe unităţi de învăţământ din ţară din cauza gripei afectează, în prezent, 2.555 de elevi, a anunţat, luni, Ministerul Educaţiei şi Cercetării, care a precizat că această cifră nu reprezintă numărul copiilor bolnavi. Cursurile sunt închise parţial sau integral în Bucureşti şi şapte judeţe, potrivit Agerpres.

În judeţul Braşov sunt 12 unităţi de învăţământ închise parţial, în Bucureşti - două închise integral şi 25 parţial, în judeţul Buzău - una închisă parţial, în judeţul Cluj - două închise parţial, în Iaşi - trei închise parţial, în Olt - una închisă parţial, în judeţul Sălaj - trei închise parţial, în Suceava - una închisă integral.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel