Gwyneth Paltrow, despre urmele COVID: mi-a lăsat o oarecare oboseală

Adisa Codruț |
Data publicării:
COVID-19, infecție
COVID-19, infecție

Actrița Gwyneth Paltrow a povestit presei americane cu a fost experiența ei cu infecția COVID.

Faimoasa actriță Gwyneth Paltrow (48 de ani) a dezvăluit prsei că a avut COVID la începutul pandemiei și că i-a lăat urme. ”Mi-a lăsat o stare de oboseală îndelungată și ceață cerebrală”. În ianuarie i s-au făcut câteva teste care au arătat niveluri foarte ridicate de inflamație în corp și un foarte bun expert, medicul Will Cole, i-a spus că ”drumul spre vindecare urma să fie mai lung decât de obicei”. Astfel, vedeta s-a concentrat pe un stil de viață sănătos care să-i întărească organismul.

A adoptat o dietă flexibilă Keto și vegetală, fără zahăr și alcool. Actriță mărturisește că a gătit foarte mult și ”a folosit o mulțime de aminoacizi de cocos” în rețete. ”Tot ceea ce fac se simte bine, ca un cadou pentru corpul meu. Am energie, mă antrenez dimineața și fac o saună cu infraroșu cât de des pot, totul în slujba vindecării”, a mai spus vedeta, scrie People.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel