(P) Himalaya Herbals, unica marcă de produse cosmetice indiene pe bază de plante medicinale

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Himalaya Herbals
Himalaya Herbals

Himalaya Herbals este unica marcă de produse cosmetice indiene pe bază de plante medicinale. Cine a fondat-o și care sunt secretele medicinei ayurvedică.

În urmă cu 92 de ani, fondatorul Himalaya Herbals, Mohammed Manal, în timpul unei vizite în Birmania, a observat că elefanții erau hrăniți cu un fel de rădăcini pentru calmare. Mai târziu, a aflat că acestea erau rădăcinile plantei Rauwolfia serpentina.

Manal a visat să dezvăluie secretele medicinei ayurvedică - un sistem de cunoștințe medicale care a apărut în urmă cu 5.000 de ani și să îl prezinte lumii în forma sa modernă.

A studiat texte ayurvedice antice, a selectat plante medicinale, a testat eficacitatea și siguranța formulelor cu ajutorul unor studii farmacologice și toxicologice moderne și a creat noi medicamente și tratamente. Ca urmare a unui studiu cuprinzător al plantei Rauwolfia serpentina, în 1934, a apărut primul medicament din lume pentru reducerea tensiunii „Serpina”. Astfel a început istoria mărcii Himalaya Herbals. 

Produsele Himalaya Herbals https://makeup.ro/brand/52001/ garantează sănătate și bunăstare. Compania folosește metode științifice moderne pentru a crea produse medicinale și cosmetice de înaltă calitate. Datorită unei abordări inovatoare, de cercetare, a apărut o gamă întreagă de produse brevetate pentru frumusețe, sănătate și longevitate. Astăzi, produsele Himalaya Herbals sunt recunoscute de comunitatea medicală, iar oamenii din peste 70 de țări folosesc remediile pentru îngrijire.

La fabricarea mijloacelor cosmetice se folosesc numai componente ale acelor plante care au fost cultivate fără utilizarea de substanțe chimice și îngrășăminte, iar multe din ierburile medicinale pe cale de dispariție se cultivă pe teritoriul companiei. Respectarea strictă a regulilor de organizare a producției farmaceutice (GMP) și respectul pentru mediu reprezintă un adevărat motiv de mândrie.

Himalaya Herbals este o companie de cercetare. Datorită acestei linii de activitate, produce medicamente și produse cosmetice eficiente și sigure. Toate produsele Himalaya Herbals sunt rezultatul muncii științifice minuțioase și a utilizării de echipamente moderne, precum și a investițiilor în cei mai buni specialiști și tehnologii. Remediile mărcii sunt cercetate ani de zile înainte de a ajunge pe piață.

În anul 2003, a fost deschis Departamentul Farmaceutic, iar Himalaya Herbals a primit certificarea ISO 9001:2000 pentru dezvoltarea, producerea și comercializarea remediilor pe bază de plante. 

În 2005, Himalaya Herbals și-a sărbătorit cea de-a 75-a aniversare, continuând să dezvolte produse noi pentru sănătate și frumusețe. Datorită eficacității remediilor sale, medicii din întreaga lume recomandă utilizarea produselor Himalaya Herbals.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel