
Carmen Brumă face câteva recomandări legat de cum să fie consumate preparatele de sărbători în așa fel încât să nu vă îngrășați.
Carmen Brumă subliniază că e foarte important ora la care mâncați sarmale, șorici, tobă, salată de boeuf și alte bunătățuri.
”Foarte important e momentul zilei în care alegeţi să consumaţi alimente periculoase pentru siluetă. Dacă vreţi să mâncaţi cozonac, prăjituri, gogoşi, şorici, cartofi prăjiţi, tobă, salată de boeuf încercaţi să le mâncaţi în prima parte a zilei, până în ora 15. În acest fel îi veţi da organismului şansa de a consuma energia provenită din alimentele respective, nu să o stocheze sub formă de grăsime”, spune Carmen Brumă.
Alte recomandări puteți citi pe DC News.
Noutăți
-
Căldura și tulburările afective, subiectul săptămânii la DrPsy11.07.2025, 23:51
-
Dieta care reduce riscul de Alzheimer, indiferent de vârstă11.07.2025, 14:07
-
-
Europa, în alertă maximă. Pregătiri pentru următoarea pandemie10.07.2025, 13:52
-
Cele mai citite
-
-
De ce a murit Mihai Leu. Mesajul transmis de prof. dr. Irinel Popescu02.07.2025, 13:56
-
-
-
Articole similare
Știai că și muștarul se strică? Greșeala pe care o faci în frigider
01.01.2025, 19:00
Dacă pui sare în chiuvetă, uite ce se întâmplă!
24.02.2025, 10:12
300x250
300x250
De ce să îți pui ghimbir în cafea. 5 beneficii neștiute pentru sănătate
03.04.2025, 19:11
Ce pastile nu trebuie luate niciodată cu cafeaua de dimineață
31.05.2025, 08:48
Orele la care trebuie să bei cafeaua. Când e momentul să te oprești
14.03.2025, 08:38