Cum să vă bucurați de mâncarea de sărbători. Trucuri de la Carmen Brumă

alimente_mancare_carne_legume_fructe_99710700 Mâncare

Carmen Brumă face câteva recomandări legat de cum să fie consumate preparatele de sărbători în așa fel încât să nu vă îngrășați.

Carmen Brumă subliniază că e foarte important ora la care mâncați sarmale, șorici, tobă, salată de boeuf și alte bunătățuri.

”Foarte important e momentul zilei în care alegeţi să consumaţi alimente periculoase pentru siluetă. Dacă vreţi să mâncaţi cozonac, prăjituri, gogoşi, şorici, cartofi prăjiţi, tobă, salată de boeuf încercaţi să le mâncaţi în prima parte a zilei, până în ora 15. În acest fel îi veţi da organismului şansa de a consuma energia provenită din alimentele respective, nu să o stocheze sub formă de grăsime”, spune Carmen Brumă.

Alte recomandări puteți citi pe DC News.

Google News icon  Urmărește-ne și pe Google News - abonează‑te!

Articole similare
300x250
300x250