
Carmen Brumă face câteva recomandări legat de cum să fie consumate preparatele de sărbători în așa fel încât să nu vă îngrășați.
Carmen Brumă subliniază că e foarte important ora la care mâncați sarmale, șorici, tobă, salată de boeuf și alte bunătățuri.
”Foarte important e momentul zilei în care alegeţi să consumaţi alimente periculoase pentru siluetă. Dacă vreţi să mâncaţi cozonac, prăjituri, gogoşi, şorici, cartofi prăjiţi, tobă, salată de boeuf încercaţi să le mâncaţi în prima parte a zilei, până în ora 15. În acest fel îi veţi da organismului şansa de a consuma energia provenită din alimentele respective, nu să o stocheze sub formă de grăsime”, spune Carmen Brumă.
Alte recomandări puteți citi pe DC News.
Noutăți
-
Tratamentul pacienților cu Parkinson, adaptat14.07.2025, 20:48
-
Fructul care ascunde beneficii uimitoare pentru inimă și sănătate14.07.2025, 19:19
-
Tratamentul care reduce semnificativ hipertensiunea14.07.2025, 18:00
-
EXCLUSIV ThetaHealing, o punte între subconștient și vindecarea fizică14.07.2025, 16:54
-
Știrile zilei în Sănătate și Farma. Schimbări majore în sănătate14.07.2025, 16:41
Cele mai citite
-
-
De ce a murit Mihai Leu. Mesajul transmis de prof. dr. Irinel Popescu02.07.2025, 13:56
-
-
-
Articole similare
300x250
Orele la care trebuie să bei cafeaua. Când e momentul să te oprești
14.03.2025, 08:38
Ce se întâmplă dacă lași vasele nespălate în chiuvetă mai mult de 2 ore
06.12.2024, 15:26
Spitalul Sfântul Sava, liderul recuperării medicale complete din România
07.02.2025, 09:20
300x250
Cum să scazi facturile la căldură. Trucul pe care trebuie să-l știi
30.12.2024, 10:49
Cum să usuci hainele mai repede iarna. Metoda pe care nu o știai
30.12.2024, 20:30
Care este diferența dintre laptele degresat și laptele light?
21.05.2025, 11:36