DIETĂ. Carmen Brumă, mit spulberat: Sportul nu te slăbește! Este matematică simplă

Adisa Codruț |
Data publicării:
Carmen Brumă. Foto: DC NEWS
Carmen Brumă. Foto: DC NEWS

Într-un intreviu acordat în exclusivitate DCNews, Carmen Brumă a spulberat mitul slăbitului prin sport și a vorbit despre încercarea de a pierde în greutate după vârsta de 35 de ani, dar și despre dietele personalizate.

„Sportul nu te slăbește"

„Nu slăbești de la sport. Punct! Ăsta este un mit. Dai jos kilograme și fără sport. Dacă tu faci sport, îți permiți să mănânci mai mult fără să te îngrași, vei avea o musculatură mai tonifiată și masă musculară mai mare, care arde grăsimea, îți intensifică metabolismul. Din acest motiv, două persoane care au aceeași greutate pot arăta total diferit și pot mânca total diferit, în funcție de compoziția corporală", spune Carmen Brumă în interviul acordat în EXCLUSIVITATE DC NEWS.

Dar de ce face sport dacă tot nu o ajută?

„Nu poți ține toată viața diete și să te abții la nesfârșit de la mâncare. De-asta faci sport, ca să te simți mai bine, să ai mai multă energie și să îți permiți să mănânci mai mult, fără să te îngrași. Dar nu sportul te slăbește. Se slăbește, în primul rând, de la regimul alimentar", a continuat Carmen Brumă.

Cum slăbești după vârsta de 35 de ani, vezi pe DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel