Ministerul Sănătății cere CNAS să facă verificări ale decontărilor făcute de Spitalul Județean Ilfov

Dana Lascu / 04 dec 2019 / 18:47
Documente
Documente

Ministerul Sănătății a cerut conducerii Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) demararea, de urgență, a unei verificări a tuturor decontărilor făcute către Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov.

După ce polițiștii și procurorii au efectuat, miercuri, o percheziţie la Spitalul Județean Ilfov, într-un dosar privind fraudă informatică, delapidare și fals intelectual, Ministerul Sănătății cere CNAS să verifice toate deconturile care au fost făcute pentru servicii medicale și medicaente către această unitate sanitară.

„Este regretabil că astfel de practici încă se mai întâlnesc în sistemul medical din România. Ca ministru sunt indignat și anunț toleranță zero față de acest fenomen. Așteptăm ca procurorii să-și spună cuvântul, iar după aceea, noi, împreună cu noua echipă de la Casă, vom acționa în consecință. Până atunci vom gândi un plan de acțiune pentru a preveni astfel de situații", a declarat ministrul Sănătății, Victor Costache, într-un comunicat de presă.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy