Ministerul Sănătății continuă dialogul cu reprezentanții sindicatelor din sistemul sanitar

Adisa Codruț |
Data publicării:
Discuții cu sindicatele din Sănătate
Discuții cu sindicatele din Sănătate

Secretarul de stat în cadrul MS, Nelu Tătaru, a avut întâlniri cu reprezentanții sindicatelor din Sănătate pentru a discuta despre condițiile de muncă, buget și asigurara veniturilor.

Timp de două zile, în perioada 19-20 decembrie 2019, Nelu Tătaru, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății s-a întâlnit cu reprezenanții Uniunii Naționale a Sindicatelor din Sănătate TESA, cu Federația Solidaritatea Sanitară din România, cu Federația SANITAS, precum și Uniunea Națională a Sindicatelor Asistenților Medicali din Serviciile de Ambulanță.

În cadrul întâlnirilor au fost discutate mai multe aspecte care vizează condițiile de muncă în sectorul sanitar, bugetul alocat domeniului Sănătății în anul 2020, precum și aspecte privind asigurarea veniturilor personalului sanitar, inclusiv realizarea unei analize pentru modificarea Regulamentului de sporuri care produce diferențe între spitalele din subordinea MS și cele din subordinea autorităților locale, se arată într-un comunicat remis presei.

Oficialul Ministerului Sănătăţii a exprimat întrega deschidere pentru dialog și colaborare a actualei echipe de conducere a Ministerului Sănătății. Toate aspectele discutate în aceste două zile vor fi prezentate partenerilor din Guvern, respectiv reprezentanților Ministerului Muncii și a Finanțelor Publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel