MOȚIUNE SIMPLĂ. Sorin Grindeanu, către Vlad Voiculescu: Sunteți principalul vinovat de moartea acestui român

Dana Lascu |
Data publicării:
Sorin Grindeanu. Foto: Facebook
Sorin Grindeanu. Foto: Facebook

Fostul premier Sorin Grindeanu, primul care a luat cuvântul după citirea moțiunii simple împotriva ministrului Vlad Voiculescu, i-a adus acestuia acuze grave. 

„Azi dimineața am aflat că un alt român ars a murit. Avea 51 de ani, fusese internat cu arsuri grave după ce s-a electrocutat în ianuarie și a fost transferat cu foarte mare întârziere în Belgia”, a început Sorin Grindeanu. 

El i-a reproșat ministrului Vlad  Voiculescu că pacientul a fost internat la Constanța, transferat la Iași, apoi la București, în loc să fie transferat imediat în străinătate.

„După o altă săptămână de chinuri groaznice, a fost transferat către spitalul belgian. Prea târziu, din păcate! Am urmărit la televizor toate etapele înfiorătoare ale acestei suferințe și sunt convins că milioane de români au simțit aceeași revoltă ca mine. O ascultam pe soția sa, disperată, cum întreba de ce trebuie să suporte un asemenea tratament inuman și nimeni nu-i răspundea”, a continuat el.
 „Ministrului Vlad Voiculescu sunt sigur că nici nu i-a păsat de acest caz până azi dimineață, când a venit vestea tragică. Abia atunci a știut să facă ce știe mai bine, să fugă de răspundere. A anunțat că trimite Corpul de control la spitale, deși marea problemă rămâne haosul deciziei de transfer în Belgia. De aceea, îi spun acum în față lui Vlad Voiculescu: «Domnule ministrul, sunteți principalul vinovat de moartea acestui român»”, a mai spus fostul premier Sorin Grindeanu, pe fondul aplauzelor colegilor săi parlamentari.

Ce alte acuzații i-a adus ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu și ce instrument avea la îndemâna acesta și nu l-a folosit în cazul pacientului decedat, aflați pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel