Peste 60 de apartamente ar putea fi locuințe de serviciu pentru personalul medical din București

Adisa Codruț |
Data publicării:
Peste 60 de apartamente ar putea fi locințe de serviciu pentru personalul medical
Peste 60 de apartamente ar putea fi locințe de serviciu pentru personalul medical

Peste 60 de apartamente ar putea intra în administrarea ASSMB, dacă Consiliul General al Municipiului București va aproba. Apartamentele ar urma să fie locuințe de serviciu pentru personalul din unitățile sanitare.

Peste 60 de apartamente ar putea fi transmise în administrarea Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale (ASSMB) dacă Consiliul General al MunicipiuluiBucurești va aproba asta, în ședința de joi. Apartamentele ar avea destinația de locuințe de serviciu pentru personalul angajat în unitățile medicale administrate de ASSMB.

"Se aprobă transmiterea în administrarea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti a unui număr total de 64 de apartamente (unităţi locative), împreună cu cota parte indiviză din dependinţele comune ale imobilelor şi cotă-parte indiviză din teren", prevede proiectul de hotărâre.

Potrivit acestuia, locuinţele sunt amplasate în imobilele din oraşul Bragadiru, strada Iernii nr. 20 - 24, bloc C1, judeţul Ilfov, şi din Bucureşti, strada Ipsilanti Voievod nr. 2, sector 2.

Locuinţele de serviciu vor fi repartizate personalului angajat în unităţile sanitare aflate în administrarea ASSMB, conform listelor aprobate de CGMB, prin încheierea unor contracte de locaţiune. Preţul chiriei nominale pe lună este între circa 70 de lei şi aproximativ 140 de lei.

Conform raportului comun de specialitate al proiectului, cele 64 de apartamente au fost achiziţionate de Municipiul Bucureşti prin contracte de vânzare-cumpărare, potrivit agerpres.ro.

Contractul de locaţiune încheiat cu personalul angajat în cadrul unităţilor sanitare aflate în administrarea ASSMB va fi accesoriu la contractul individual de muncă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel