Prelevare de organe în acestă dimineaţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş

Organele donate salvează alte vieți
Organele donate salvează alte vieți


În cursul dimineţii, mai multe echipe de medici au prelevat cordul, ficatul şi rinichii de la un pacient aflat in moarte cerebrală la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş. Este vorba despre un bărbat de 28 de ani, internat în Secţia Clinică ATI.

Cordul a ajuns la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Translant Târgu Mureş, rinichii au fost duşi la Cluj, la Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal, ficatul a fost trimis la Bucureşti, la Institutul Clinic Fundeni, notează Agerpres. 

Prelevarea de organe realizată în cursul acestei dimineţi este prima din anul 2020, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel